Povezane vesti
Đorđe David priznao u koju domaću pevačicu je bio zaljubljen: „Najsrećniji sam na svetu što sam je upoznao“ FOTO
Nova 03.12.2022
Popularni pevač je o ovome godinama ćutao. Đorđe David je nedavno otkrio koja koleginica mu je svojevremeno bila simpatija. „Alka Vuica je bila osoba na estradi u koju smo svi bili zaljubljeni“, rekao je Đorđe David. David je dodao i da će možda… »
Priznao pevačici simpatije i dobio aplauz u emisiji! Đorđe David iznenadio sve - "Sad imam priliku da se udvaram!"
Mondo 03.12.2022
Đorđe David u emisiji "Magazin in" priznao da je bio zaljubljen u Alku Vuicu koja je sedela do njega. Đorđe David u emisiji "Magazin in" priznao da je bio zaljubljen u Alku Vuicu koja je sedela do njega. Nakon žustre svađe koju su imale pevačice Vesna… »
ŠOK priznanje Đorđa davida - bio je zaljubljen u alku vuicu: Evo šta će uraditi kada se ugase kamere, ovo niko nije očekivao…
Kurir 03.12.2022
Alka Vuica i Đorđe David gostovali su kod Sanje Marinković, a Đorđe je ovu priliku iskoristio da se obrati Alki i prizna joj svoje simpatije. - Alka Vuica je bila osoba na estradi u koju smo svi bili zaljubljeni - rekao je Đorđe David. - Sad sam je… »
Vesti dana »
Drama u Pekingu: Moralo da interveniše Trampovo osoblje (video)
Večernje novosti pre 28 minutajoš 31 povezana
Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"
Večernje novosti pre 3 satajoš 31 povezana
"Sjajan osećaj": Fudbaler Zvezde otkrio šta je bilo ključno za osvajanje Kupa Srbije
Večernje novosti pre 23 minutajoš 22 povezane
Uživajte u suncu, od ovog datuma temperature padaju! RHMZ prognoza za naredne dane
Telegraf pre 33 minutajoš 16 povezanih
Poslanici Narodne skupštine danas nastavljaju raspravu o setu izbornih zakona
Nova pre 48 minutajoš 11 povezanih