Повезане вести
Ђорђе Давид признао у коју домаћу певачицу је био заљубљен: „Најсрећнији сам на свету што сам је упознао“ ФОТО
Нова 03.12.2022
Популарни певач је о овоме годинама ћутао. Ђорђе Давид је недавно открио која колегиница му је својевремено била симпатија. „Алка Вуица је била особа на естради у коју смо сви били заљубљени“, рекао је Ђорђе Давид. Давид је… »
Признао певачици симпатије и добио аплауз у емисији! Ђорђе Давид изненадио све - "Сад имам прилику да се удварам!"
Мондо 03.12.2022
Ђорђе Давид у емисији "Магазин ин" признао да је био заљубљен у Алку Вуицу која је седела до њега. Ђорђе Давид у емисији "Магазин ин" признао да је био заљубљен у Алку Вуицу која је седела до њега. Након жустре свађе коју… »
ШОК признање Ђорђа давида - био је заљубљен у алку вуицу: Ево шта ће урадити када се угасе камере, ово нико није очекивао…
Курир 03.12.2022
Алка Вуица и Ђорђе Давид гостовали су код Сање Маринковић, а Ђорђе је ову прилику искористио да се обрати Алки и призна јој своје симпатије. - Алка Вуица је била особа на естради у коју смо сви били заљубљени - рекао је Ђорђе… »
Вести дана »

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 44 минутајош 1 повезана

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана

(Мапе) стиже права јесен, температура пада за 16 степени! Овог датума имаћемо право захлађење, а онда наступа бабље лето
Блиц пре 4 минутајош 1 повезана

Армин Синанчевић остао испао са СП, па поручио: "Да сам ушао у финале, био сам спреман за много више..."
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних