Повезане вести

Ђорђе Давид признао у коју домаћу певачицу је био заљубљен: „Најсрећнији сам на свету што сам је упознао“ ФОТО

Ђорђе Давид признао у коју домаћу певачицу је био заљубљен: „Најсрећнији сам на свету што сам је упознао“ ФОТО

Нова 03.12.2022
Популарни певач је о овоме годинама ћутао. Ђорђе Давид је недавно открио која колегиница му је својевремено била симпатија. „Алка Вуица је била особа на естради у коју смо сви били заљубљени“, рекао је Ђорђе Давид. Давид је… »
Признао певачици симпатије и добио аплауз у емисији! Ђорђе Давид изненадио све - "Сад имам прилику да се удварам!"

Признао певачици симпатије и добио аплауз у емисији! Ђорђе Давид изненадио све - "Сад имам прилику да се удварам!"

Мондо 03.12.2022
Ђорђе Давид у емисији "Магазин ин" признао да је био заљубљен у Алку Вуицу која је седела до њега. Ђорђе Давид у емисији "Магазин ин" признао да је био заљубљен у Алку Вуицу која је седела до њега. Након жустре свађе коју… »
ШОК признање Ђорђа давида - био је заљубљен у алку вуицу: Ево шта ће урадити када се угасе камере, ово нико није очекивао…

ШОК признање Ђорђа давида - био је заљубљен у алку вуицу: Ево шта ће урадити када се угасе камере, ово нико није очекивао…

Курир 03.12.2022
Алка Вуица и Ђорђе Давид гостовали су код Сање Маринковић, а Ђорђе је ову прилику искористио да се обрати Алки и призна јој своје симпатије. - Алка Вуица је била особа на естради у коју смо сви били заљубљени - рекао је Ђорђе… »

Вести дана »