Povezane vesti
Đorđe David priznao u koju domaću pevačicu je bio zaljubljen: „Najsrećniji sam na svetu što sam je upoznao“ FOTO
Nova 03.12.2022
Popularni pevač je o ovome godinama ćutao. Đorđe David je nedavno otkrio koja koleginica mu je svojevremeno bila simpatija. „Alka Vuica je bila osoba na estradi u koju smo svi bili zaljubljeni“, rekao je Đorđe David. David je dodao i da će… »
Priznao pevačici simpatije i dobio aplauz u emisiji! Đorđe David iznenadio sve - "Sad imam priliku da se udvaram!"
Mondo 03.12.2022
Đorđe David u emisiji "Magazin in" priznao da je bio zaljubljen u Alku Vuicu koja je sedela do njega. Đorđe David u emisiji "Magazin in" priznao da je bio zaljubljen u Alku Vuicu koja je sedela do njega. Nakon žustre svađe koju su imale pevačice… »
ŠOK priznanje Đorđa davida - bio je zaljubljen u alku vuicu: Evo šta će uraditi kada se ugase kamere, ovo niko nije…
Kurir 03.12.2022
Alka Vuica i Đorđe David gostovali su kod Sanje Marinković, a Đorđe je ovu priliku iskoristio da se obrati Alki i prizna joj svoje simpatije. - Alka Vuica je bila osoba na estradi u koju smo svi bili zaljubljeni - rekao je Đorđe David. - Sad sam je… »
Vesti dana »

Amerika i Ukrajina potpisale sporazum o mineralima: Kijev učvrstio podršku Trampa u pregovorima o prekidu vatre sa Rusijom
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Određeno zadržavanje muškarcu koji je pod dejstvom alkohola vređao Mariniku Tepić i njenu majku: Pojavio se snimak svađe
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Grubo se umešala u političke odnose u Srbiji": Đurić o učešću šefice austrijske diplomatije na skupu u Beču
Blic pre 2 satajoš 1 povezana