Повезане вести
Дачић: Вучић ће сам одлучити да ли ће учествовати на самиту у Тирани или не
РТС 03.12.2022
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да ће председник Србије Александар Вучић сам одлучити да ли ће учествовати на самиту Европске уније и Западног Балкана у Тирани или не. Министар Дачић је рекао да "коју год одлуку… »
Дачић: Србија је јасно рекла шта су наше црвене линије, Вучић ће сам одлучити да ли ће у Тирану
Нова 03.12.2022
Да ли ће ићи на самит Европске уније и Западног Балкана у Тирану, одлучиће сам председник Србије, рекао је шеф дипломатије Ивица Дачић. О предлозима решења односа са Приштином, који се стављају пред Србију, каже - треба… »
Аналитичари: Београд без формирања ЗСО нема простора за разговор са Приштином
Вести онлине 03.12.2022
О одласку у Тирану на Самит лидера Западног Балкана председник ће одлучити сам, а одлука ће бити у интересу Србије – рекао је министар спољних послова Ивица Дачић. Напредак у дијалогу Београда и Приштине не види без притиска на… »
Дачић: Вучић ће сам одлучити да ли ће учествовати на самиту у Тирани или не
Еуроневс 03.12.2022
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да ће председник Србије Александар Вучић сам одлучити да ли ће учествовати на самиту Европске уније и Западног Балкана у Тирани или не . "Коју год одлуку да донесе она ће… »
Миливојевић: Ситуација на КиМ у тачки кључања, на путу смо нових ескалација
Инсајдер 03.12.2022
Бивши дипломата Зоран Миливојевић рекао је коментаришући ситуацију на КиМ да смо одавно на тачки кључања и тек смо изашли из кризе око таблица која се циклично понавља захваљујући једностраним потезима у Приштини. Ми смо на… »
Миливојевић: Ситуација на КиМ у тачки кључања, на путу смо нових ескалација
РТС 03.12.2022
Бивши дипломата Зоран Миливојевић рекао је коментаришући ситуацију на КиМ да смо одавно на тачки кључања и тек смо изашли из кризе око таблица која се циклично понавља захваљујући једностраним потезима у Приштини. Ми смо на… »
Вести дана »
Пуштени белоруски политички затвореници, међу којима нобеловац Бјаљацки
РТВ пре 1 сатјош 27 повезаних
Оцокољић: Очекује нас тешка утакмица, ФМП уме често да нас изненади
Политика пре 9 минутајош 31 повезана
Украјина у мраку, тврди да држи север Покровска; Захарова: Одговорићемо ЕУ на замрзавање руских средстава
РТС пре 14 минутајош 27 повезаних
Јунак победе Партизана у дербију о Оцокољићу: „Није викао на нас откад је преузео тим“
Данас пре 1 сатјош 128 повезаних
4 члана Савета РЕМ упутила писмо јавности: Подносе оставке ако скупштински одбор не понови гласање о кандидатима мањина
Недељник пре 3 сатајош 21 повезана