Povezane vesti
Predsednik Albanije: Tražio sam od pape da Vatikan prizna Kosovo
Vesti online 03.12.2022
Albanski predsednik Bajram Begaj rekao je da je tražio od pape Franje da Vatikan prizna takozvano Kosovo, tvrdeći da bi to pomoglo da se u pregovorima Prištine i Beograda pronađe konačno rešenje. – Ovo priznanje bi još više pomoglo naporima u… »
Albanski predsednik: Tražio sam od pape Franje da Vatikan prizna Kosovo
Euronews 03.12.2022
Albanski predsednik Bajram Begaj rekao je da je tražio od pape Franje da Vatikan prizna Kosovo, tvrdeći da bi to pomoglo da se u pregovorima Prištine i Beograda pronađe konačno rešenje. "Ovo priznanje bi još više pomoglo naporima u dijalogu… »
"Tražio sam od pape da prizna Kosovo!" Albanski predsednik lobirao u Vatikanu za Prištinu!
Alo 03.12.2022
Albanski predsednik Bajram Begaj rekao je da je tražio od pape Franje da Vatikan prizna takozvano Кosovo, tvrdeći da bi to pomoglo da se u pregovorima Prištine i Beograda pronađe konačno rešenje. "Ovo priznanje bi još više pomoglo naporima u… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane