Povezane vesti
Predsednik Albanije: Tražio sam od pape da Vatikan prizna Kosovo
Vesti online 03.12.2022
Albanski predsednik Bajram Begaj rekao je da je tražio od pape Franje da Vatikan prizna takozvano Kosovo, tvrdeći da bi to pomoglo da se u pregovorima Prištine i Beograda pronađe konačno rešenje. – Ovo priznanje bi još više pomoglo naporima u dijalogu… »
Albanski predsednik: Tražio sam od pape Franje da Vatikan prizna Kosovo
Euronews 03.12.2022
Albanski predsednik Bajram Begaj rekao je da je tražio od pape Franje da Vatikan prizna Kosovo, tvrdeći da bi to pomoglo da se u pregovorima Prištine i Beograda pronađe konačno rešenje. "Ovo priznanje bi još više pomoglo naporima u dijalogu Beograda i… »
"Tražio sam od pape da prizna Kosovo!" Albanski predsednik lobirao u Vatikanu za Prištinu!
Alo 03.12.2022
Albanski predsednik Bajram Begaj rekao je da je tražio od pape Franje da Vatikan prizna takozvano Кosovo, tvrdeći da bi to pomoglo da se u pregovorima Prištine i Beograda pronađe konačno rešenje. "Ovo priznanje bi još više pomoglo naporima u dijalogu… »
Vesti dana »
Pao prvi sneg u delovima Srbije, RHMZ izdao upozorenje: Kakvo nas vreme očekuje narednih dana
NIN pre 40 minutajoš 17 povezanih
Najmanje 32 ljudi ranjeno u ruskim napadima na Harkov, lansirano 19 dronova
Danas pre 16 minutajoš 17 povezanih
Kraj evropskih kvalifikacija - poznati direktni putnici na Mundijal i učesnici baraža; Kurasao najmanja država ikada koja će igrati SP
RTV pre 45 minutajoš 18 povezanih