Povezane vesti

Vučić: Srbi sa Kosova i Metohije ne žele da trpe teror

Vučić: Srbi sa Kosova i Metohije ne žele da trpe teror

Pravda 04.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da se Srbi sa Kosova svakodnevno suočavaju sa problemima koje, kako je kazao “nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta”. Vučić je na Instagram profilu… »
Najviše sam strepeo zbog naroda na KiM, neće im niko gasiti ognjišta: Vučić sumirao rad iz prošle nedelje

Najviše sam strepeo zbog naroda na KiM, neće im niko gasiti ognjišta: Vučić sumirao rad iz prošle nedelje

Telegraf 04.12.2022
"Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rezimirajući proteklu sedmicu, naveo je danas da smo u nedelji za nama naučili puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom… »
Vučić: Srbija će pobediti

Vučić: Srbija će pobediti

Sputnik 04.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je najviše strepeo zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji zbog problema koje im nameću oni koji pokušavaju da otmu što nije njihovo. „Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na Kosovu i… »
Vučić: Srbi sa Kosova i Metohije ne žele da trpe teror, uradiću sve da se njihov glas čuje

Vučić: Srbi sa Kosova i Metohije ne žele da trpe teror, uradiću sve da se njihov glas čuje

Vesti online 04.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da se Srbi sa Kosova svakodnevno suočavaju sa problemima koje, kako je kazao “nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta”. Vučič je na Instagram profilu… »
Vučić: Najviše sam strepeo zbog našeg naroda na KiM

Euronews 04.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rezimirajući proteklu sedmicu, naveo je da smo u nedelji za nama naučili puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom, a sa EU smo nastavili put reformi i razvoja. "Radovali smo se… »

RTS 04.12.2022
Predsednik Aleksandar Vučić napisao je na Instagramu da je u protekloj nedelji najviše strepeo zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i… »

Vesti dana »