Повезане вести
Вучић: Срби са Косова и Метохије не желе да трпе терор
Правда 04.12.2022
Председник Србије Александар Вучић истакао је да се Срби са Косова свакодневно суочавају са проблемима које, како је казао “намећу они који покушавају да отму оно што није њихово и погасе српска огњишта”. Вучић је на Инстаграм… »
Највише сам стрепео због народа на КиМ, неће им нико гасити огњишта: Вучић сумирао рад из прошле недеље
Телеграф 04.12.2022
"Срби са Косова и Метохије неће више да трпе тај терор" Председник Србије Александар Вучић, резимирајући протеклу седмицу, навео је данас да смо у недељи за нама научили пуно од наших норвешких партнера, јачали смо стратешку… »
Вучиц́: Србија ц́е победити
Спутник 04.12.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да је највише стрепео због нашег народа на Косову и Метохији због проблема које им намец́у они који покушавају да отму што није њихово. „Највише од свега, стрепео сам због нашег… »
Вучић: Срби са Косова и Метохије не желе да трпе терор, урадићу све да се њихов глас чује
Вести онлине 04.12.2022
Председник Србије Александар Вучић истакао је да се Срби са Косова свакодневно суочавају са проблемима које, како је казао “намећу они који покушавају да отму оно што није њихово и погасе српска огњишта”. Вучич је на Инстаграм… »
Вучић: Највише сам стрепео због нашег народа на КиМ
РТС 04.12.2022
Председник Александар Вучић написао је на Инстаграму да је у протеклој недељи највише стрепео због нашег народа на Косову и Метохији и проблема које им готово свакодневно, већ деценијама, намећу они који покушавају да отму оно… »
Вучић: Највише сам стрепео због нашег народа на КиМ
Еуроневс 04.12.2022
Председник Србије Александар Вучић, резимирајући протеклу седмицу, навео је да смо у недељи за нама научили пуно од наших норвешких партнера, јачали смо стратешку сарадњу са Кином, а са ЕУ смо наставили пут реформи и развоја… »
Вести дана »
Данас славимо Светог Алимпија Столпника: За здравље би требало изговорити ову молитву
Мондо пре 38 минутајош 5 повезаних
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
ЕУ планира кредит Украјини од 210 милијарди евра: Колико ће чланице појединачно морати да обезбеде новац
Данас пре 6 сатијош 1 повезана