Povezane vesti
"Samo ja znam kako mi je, plačem za njom svaki dan" Keba nije video ćerku 10 godina i dalje pati: "Jela je jednu kiflu dnevno…
Blic 04.12.2022
Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe više od deceniju boravi u Americi. Odluka da ode odavde nosila je sa sobom i neke posledice, pa su iza nje vrlo teški dani. Iako je ovde počela da gradi muzičku karijeru i mnogi su joj predviđali uspeh, ona je ipak… »
"Plačem za njom svaki dan"! Keba 10 godina nije video ćerku, a jela je jednu kiflu dnevno: Samo ja znam kako mi je!
Kurir 04.12.2022
Ćerka Dragana Kojića Kebe više od decenije boravi u Americi gde je potražila svoju sreću, iako je pre toga u našoj zemlji imala solidnu pevačku karijeru. Ipak, Nataša Kojić Taša nije bila srećna vrstom muzike kojom se tu bavila i generalno životom koji… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 6. do 12. oktobra)
Pressek pre 29 minutajoš 17 povezanih

Danas se navršava 25 godina od Petooktobarskih promena, sutra se obeležava tribinom
Danas pre 29 minutajoš 10 povezanih

Poljska brani vazdušni prostor: Brutalni ruski udar u 4 ujutru, zavijaju sirene, gore stambene zgrade u Ukrajini: Podignuti NATO borbeni avioni!
Blic pre 9 minutajoš 13 povezanih

Tanjga besan zbog isključenja i prekida u Humskoj: „Igrači su otišli da se tuširaju“
Sputnik pre 1 satjoš 15 povezanih