Повезане вести
Јевтић: И ми јужно од Ибра смо близу црвених линија и напуштања институција
Н1 Инфо 04.12.2022
Градоначелник Штрпца Далибор Јевтић изјавио је да постоји могућност да и Срби јужно од Ибра напусте институције Косова, истичући да се не поштују важећи закони који се тичу права српске и осталих невећинских заједница. Јевтић је… »
Јевтић: Нисмо далеко од одлуке да и ми, јужно од Ибра, напустимо институције
Инсајдер 04.12.2022
Градончцелник Штрпца, Далибор Јевтић, изјавио је да постоји могућност да и Срби јужно од Ибра напусте косовске институције, наводећи да премијер привремених приштинских институција, Аљбин Курти, тумачи законе на начин који му… »
Јевтић: Срби јужно од Ибра су близу одлуке о напуштању институција
Телеграф 04.12.2022
Јевтић је рекао да су Срби разочарани због ћутања међународне заједнице на све оно што Курти ради. Градоначелник Штрпца Далибор Јевтић изјавио је да да постоји могућност да и Срби јужно од Ибра напусте косовске институције… »
Градоначелник Штрпца: Нисмо далеко од одлуке да и ми, јужно од Ибра, напустимо институције
Спутник 04.12.2022
Градоначелник Штрпца Далибор Јевтиц́ изјавио је да постоји могуц́ност да и Срби јужно од Ибра напусте приштинске институције, наводец́и да Аљбин Курти тумачи законе како му одговара и да се на Косову и Метохији не поштују… »
Срби јужно од Ибра нису далеко од напуштања институција
Правда 04.12.2022
Градоначелник Штрпца Далибор Јевтић изјавио је да да постоји могућност да и Срби јужно од Ибра напусте косовске институције, наводећи да премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти тумачи законе на начин који му… »
Јевтић: Нисмо далеко од одлуке да и ми, Срби јужно од Ибра, напустимо приштинске институције
Блиц 04.12.2022
Градоначелник Штрпца Далибор Јевтић изјавио је да да постоји могућност да и Срби јужно од Ибра напусте косовске институције, наводећи да премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти тумачи законе на начин који му… »
Јевтић: Нисмо далеко од одлуке да и ми, јужно од Ибра, напустимо институције
Еуроневс 04.12.2022
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата: Ево какав је поступак и шта је све потребно
Нова пре 56 минутајош 22 повезане
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 21 минутајош 21 повезана
Јокић изнад Џордана по броју асистенција, следе Абдул-Џабар и улазак у историју
РТС пре 26 минутајош 19 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
Глас Зајечара пре 6 минутајош 14 повезаних