Povezane vesti
"Ukrali su mi dete i proglasili me mrtvim" - Drama koja je 90ih uzdrmala estradu! Snežana reagovala na šok tvrdnje zeta
Mondo 04.12.2022
Pevačica Snežana Đurišić godinama je svoju karijeru gradila neverovatnim glasom i vanvremenskim hitovima. Međutim, davne 1994. godine zbog zeta, bivšeg supruga sestre, došlo do skandala o kom se dugo pričalo. Pevačica Snežana Đurišić… »
„Proglasila me mrtvim i ukrala mi sina“: Skandal koji je uzdrmao estradu devedesetih, zet optužio Snežanu Đurišić
Nova 04.12.2022
Pevačica Snežana Đurišić godinama je svoju karijeru gradila neverovatnim glasom i vanvremenskim hitovima. Međutim, davne 1994. godine zbog zeta, bivšeg supruga sestre, došlo do skandala o kom se dugo pričalo. Naime, bivši zet je tada za TV… »
"Proglasila me je mrtvim i ukrala mi sina" Skandal koji je uzdrmao estradu 90-ih! Zet optužio Snežanu Đurišić, ona hitno…
Kurir 04.12.2022
Pevačica Snežana Đurišić godinama je svoju karijeru gradila neverovatnim glasom i vanvremenskim hitovima. Međutim, davne 1994. godine zbog zeta, bivšeg supruga sestre, došlo do skandala o kom se dugo pričalo. Naime, bivši zet je tada za TV… »
Vesti dana »

Nestala dunja Marković (2): Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica išetala iz kuće, čuvala je braća, opsadno stanje u Ubu (foto)
Blic pre 45 minutajoš 16 povezanih

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 9 satijoš 1 povezana