Povezane vesti
"Ukrali su mi dete i proglasili me mrtvim" - Drama koja je 90ih uzdrmala estradu! Snežana reagovala na šok tvrdnje zeta
Mondo 04.12.2022
Pevačica Snežana Đurišić godinama je svoju karijeru gradila neverovatnim glasom i vanvremenskim hitovima. Međutim, davne 1994. godine zbog zeta, bivšeg supruga sestre, došlo do skandala o kom se dugo pričalo. Pevačica Snežana Đurišić godinama je svoju… »
„Proglasila me mrtvim i ukrala mi sina“: Skandal koji je uzdrmao estradu devedesetih, zet optužio Snežanu Đurišić
Nova 04.12.2022
Pevačica Snežana Đurišić godinama je svoju karijeru gradila neverovatnim glasom i vanvremenskim hitovima. Međutim, davne 1994. godine zbog zeta, bivšeg supruga sestre, došlo do skandala o kom se dugo pričalo. Naime, bivši zet je tada za TV Novosti… »
"Proglasila me je mrtvim i ukrala mi sina" Skandal koji je uzdrmao estradu 90-ih! Zet optužio Snežanu Đurišić, ona hitno…
Kurir 04.12.2022
Pevačica Snežana Đurišić godinama je svoju karijeru gradila neverovatnim glasom i vanvremenskim hitovima. Međutim, davne 1994. godine zbog zeta, bivšeg supruga sestre, došlo do skandala o kom se dugo pričalo. Naime, bivši zet je tada za TV Novosti… »
Vesti dana »

Uživajte još danas, sunce neće dugo! Hladni front stiže sa grmljavinom, pljuskovima i gradom ovi delovi Srbije prvi na udaru
Dnevnik pre 5 minutajoš 20 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 3 satajoš 21 povezana

Rektor Đokić: Neće biti svečane akademije povodom Dana Univerziteta u Beogradu
Beta pre 25 minutajoš 8 povezanih

Drama u Grčkoj! Majka tvrdi da je devojčicu iz Srbije na plaži napao vuk - "raširio je čeljust da je zgrabi!"
Telegraf pre 20 minutajoš 8 povezanih