Povezane vesti
Osećao sam kao da će se Milan i Halil sa Micom Trofrtljakom pojaviti svakog trenutka: Ovako danas izgleda tunel u kom je…
RINA 04.12.2022
Pretraga Registracija Osećao sam kao da će se Milan i Halil sa Micom Trofrtljakom pojaviti svakog trenutka: Ovako danas izgleda tunel u kom je sniman kultni srpski film, obilaze ga samo slučajni prolaznici (FOTO) Prijepolje - Najpozantiji tunel u čitavom… »
Ovako danas izgleda tunel u kom je sniman film "Lepa sela, lepo gore": Obilaze ga samo slučajni prolaznici
Telegraf 04.12.2022
"Došao sam na ovo mesto prisećajući se svake scene. Sada je tunel zapušten i nije u upotrebi, a do njega vodi kameni put.", kazao je za RINU, Nikola Sretić. Najpozantiji tunel u čitavom regionu nalazi se kod Prijepolja: Na ovom mestu sniman je kultni… »
Vesti dana »

Nastavljeni udari Irana i Izraela - pogođeno ministarstvo odbrane u Teheranu, probijena izraelska protivvazdušna odbrana
RTS pre 10 minutajoš 19 povezanih

Meteorolozi otkrili kakvo će vreme biti do kraja juna – i nije baš prijatna vest
Nova pre 25 minutajoš 17 povezanih

Kristijan Golubović odneo 20.000 evra sa farme Rijaliti učesmik otkrio u šta ulaže sav taj novac
Alo pre 1 satjoš 14 povezanih

Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učini i Amerika
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih

Inter i Al Hilal otvorili Svetsko klupsko prvenstvo: Prštale šanse, izostali golovi
Euronews pre 25 minutajoš 9 povezanih