Povezane vesti
Osećao sam kao da će se Milan i Halil sa Micom Trofrtljakom pojaviti svakog trenutka: Ovako danas izgleda tunel u kom je…
RINA 04.12.2022
Pretraga Registracija Osećao sam kao da će se Milan i Halil sa Micom Trofrtljakom pojaviti svakog trenutka: Ovako danas izgleda tunel u kom je sniman kultni srpski film, obilaze ga samo slučajni prolaznici (FOTO) Prijepolje - Najpozantiji tunel u čitavom… »
Ovako danas izgleda tunel u kom je sniman film "Lepa sela, lepo gore": Obilaze ga samo slučajni prolaznici
Telegraf 04.12.2022
"Došao sam na ovo mesto prisećajući se svake scene. Sada je tunel zapušten i nije u upotrebi, a do njega vodi kameni put.", kazao je za RINU, Nikola Sretić. Najpozantiji tunel u čitavom regionu nalazi se kod Prijepolja: Na ovom mestu sniman je kultni… »
Vesti dana »
Završeni radovi na cevovodu Rzav, Čačani dobili tehničku vodu
Pravo u centar pre 2 minutajoš 22 povezane
Lazarević: Potpisano ukupno 33 sporazuma sa Kinom, doneće milijardu novih investicija i 1.600 radnih mesta
Blic pre 33 minutajoš 18 povezanih
Dogovaraju mir, rakete padaju na sve strane, dok Hegset kritikuje Evropu
Bloomberg Adria pre 12 minutajoš 21 povezana
Otkriveno šta je Đoković rekao Fonseki na mreži, gest koji će posebno ceniti jedna grupa ljudi
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
Studenti u blokadi: Reklamno platno na Palati Albanija još jedan primer zanemarivanja prirode zarad drugih interesa
Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih