Povezane vesti
Osećao sam kao da će se Milan i Halil sa Micom Trofrtljakom pojaviti svakog trenutka: Ovako danas izgleda tunel u kom je…
RINA 04.12.2022
Pretraga Registracija Osećao sam kao da će se Milan i Halil sa Micom Trofrtljakom pojaviti svakog trenutka: Ovako danas izgleda tunel u kom je sniman kultni srpski film, obilaze ga samo slučajni prolaznici (FOTO) Prijepolje - Najpozantiji tunel u čitavom… »
Ovako danas izgleda tunel u kom je sniman film "Lepa sela, lepo gore": Obilaze ga samo slučajni prolaznici
Telegraf 04.12.2022
"Došao sam na ovo mesto prisećajući se svake scene. Sada je tunel zapušten i nije u upotrebi, a do njega vodi kameni put.", kazao je za RINU, Nikola Sretić. Najpozantiji tunel u čitavom regionu nalazi se kod Prijepolja: Na ovom mestu sniman je kultni… »
Vesti dana »
Na Music Week festivalu došlo do širenja panike, nema povređenih; VJT naložilo identifikaciju autora neistinitih objava
RTS pre 6 minutajoš 29 povezanih
Pakao u najavi: Evo gde je u Srbiji već u 9 sati izmerena temperatura od preko 30 stepeni - jedan grad je ubedljivo najgori
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Rojters: Uskoro sastanak tehničkih timova SAD i Irana u Dohi; Hezbolah: Zadržavamo pravo na samoodbranu
RTS pre 47 minutajoš 26 povezanih
Vreme je za spektakl - šta nas sve čeka na Vimbldonu?! Prvog dana će na teren Novak, ali i još srpskih tenisera!
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Počeo elektronski upis u srednje škole, trajaće do 2. jula, a evo koje škole su izuzetak
Dnevnik pre 2 satajoš 18 povezanih