Повезане вести

"Знала сам за кога се удајем!" Инди се преселила у Данску, па први пут проговорила о браку и о мужу бизнисмену!

"Знала сам за кога се удајем!" Инди се преселила у Данску, па први пут проговорила о браку и о мужу бизнисмену!

Мондо 04.12.2022
Индира Арадиновић Инди однедавно је удата жена, а њено срце је освојио бизнисмен из Данске због којег се преселила тамо, али често долази у Београд. Индира Арадиновић Инди однедавно је удата жена, а њено срце је освојио… »
„Нисам се надала да ће бити овако“: Инди проговорила о удаји и животу у Данској

„Нисам се надала да ће бити овако“: Инди проговорила о удаји и животу у Данској

Нова 04.12.2022
Споменула и сестру Едиту. Певачица Индира Арадиновић Инди недавно се удала за свог дечка из Данске, а сада је проговорила о брачном животу и томе како се осећа као удата жена. „Уклапам се добро, зато ме и има овде често. Цео… »
Инди Арадиновић проговорила о браку са бизнисменом из Данске! Без задршке открила све: Знала сам за кога се удајем!

Инди Арадиновић проговорила о браку са бизнисменом из Данске! Без задршке открила све: Знала сам за кога се удајем!

Курир 04.12.2022
Индира Арадиновић Инди поразговарала је о својим новим плановима за будућност, брачном животу, али и сарадњи са сестром Едитом Арадиновић. Певачица је говорила о својим новим обавезама, открила је детаље сарадње са рођеном… »

Вести дана »