Povezane vesti
"Znala sam za koga se udajem!" Indi se preselila u Dansku, pa prvi put progovorila o braku i o mužu biznismenu!
Mondo 04.12.2022
Indira Aradinović Indi odnedavno je udata žena, a njeno srce je osvojio biznismen iz Danske zbog kojeg se preselila tamo, ali često dolazi u Beograd. Indira Aradinović Indi odnedavno je udata žena, a njeno srce je osvojio biznismen iz Danske zbog kojeg… »
„Nisam se nadala da će biti ovako“: Indy progovorila o udaji i životu u Danskoj
Nova 04.12.2022
Spomenula i sestru Editu. Pevačica Indira Aradinović Indy nedavno se udala za svog dečka iz Danske, a sada je progovorila o bračnom životu i tome kako se oseća kao udata žena. „Uklapam se dobro, zato me i ima ovde često. Ceo život sam maštala da živim na… »
Indi Aradinović progovorila o braku sa biznismenom iz Danske! Bez zadrške otkrila sve: Znala sam za koga se udajem!
Kurir 04.12.2022
Indira Aradinović Indi porazgovarala je o svojim novim planovima za budućnost, bračnom životu, ali i saradnji sa sestrom Editom Aradinović. Pevačica je govorila o svojim novim obavezama, otkrila je detalje saradnje sa rođenom sestrom, ali i priznala kako… »
Vesti dana »

UGS Nezavisnost: Tražimo minimalac od oko 600 evra ili 70.000 dinara
Danas pre 8 minutajoš 24 povezane

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila, izraelska naklonost plaćena
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

FOTO: Skup podrške uhapšenima u Novom Sadu, studenti pozivaju građane da im se pridruže i sutra
Radio 021 pre 48 minutajoš 21 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 66 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 26 povezanih