Повезане вести
Саутгејт респектује ривале: ‘Сенегал ме је импресионирао, свако би желео Манеа у свом тиму!’ (фото)
Хот спорт 04.12.2022
Тежак посао за Енглезе! Фудбалску репрезентације Енглеске у осмини финала Светског првенства очекује дуел са селекцијом Сенегала. Утакмица на ‘Ал Бајт‘ стадиону заказана је за недељу, од 20 часова. Селектору вицешампиона Старог… »
Веровали или не – хари кејн и даље без гола на Мундијалу: ‘Суде ми по головима, али ја сам миран појединац који ради за тим!’…
Хот спорт 04.12.2022
Искусни голгетер и даље чека на погодак! Фудбалску репрезентације Енглеске у осмини финала Светског првенства очекује дуел са селекцијом Сенегала. Утакмица на ‘Ал Бајт‘ стадиону заказана је за недељу, од 20 часова. Селектору… »
Саутгејт: Сенегал је веома јак и без Манеа
Спорт клуб 04.12.2022
Селектор фудбалске репрезентације Енглеске Герет Саутгејт сматра да селекцију Сенегала чине изузетни играчи, чији су квалитети дошли до изражаја захваљујући селектору Алијуу Сисеу. О Мундијалу у Катару читајте на сајту Спорт… »
Кејн: Судиће ми по головима, али ја сам миран човек
Спорт клуб 04.12.2022
Нападач репрезентације Енглеске Хари Кејн каже да се осећа одлично пред меч са Сенегалом у осмини финала Светског првенства у Катару. Кејн је освојио златну копачку 2018. године у Русији, али досад се у Дохи није уписао у… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 1 сатјош 19 повезаних
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 1 сатјош 8 повезаних