Povezane vesti
Sautgejt respektuje rivale: ‘Senegal me je impresionirao, svako bi želeo Manea u svom timu!’ (foto)
Hot sport 04.12.2022
Težak posao za Engleze! Fudbalsku reprezentacije Engleske u osmini finala Svetskog prvenstva očekuje duel sa selekcijom Senegala. Utakmica na ‘Al Bajt‘ stadionu zakazana je za nedelju, od 20 časova. Selektoru vicešampiona Starog kontinenta ‘pao je kamen… »
Verovali ili ne – hari kejn i dalje bez gola na Mundijalu: ‘Sude mi po golovima, ali ja sam miran pojedinac koji radi za tim!’…
Hot sport 04.12.2022
Iskusni golgeter i dalje čeka na pogodak! Fudbalsku reprezentacije Engleske u osmini finala Svetskog prvenstva očekuje duel sa selekcijom Senegala. Utakmica na ‘Al Bajt‘ stadionu zakazana je za nedelju, od 20 časova. Selektoru vicešampiona Starog… »
Sautgejt: Senegal je veoma jak i bez Manea
Sport klub 04.12.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt smatra da selekciju Senegala čine izuzetni igrači, čiji su kvaliteti došli do izražaja zahvaljujući selektoru Alijuu Siseu. O Mundijalu u Kataru čitajte na sajtu Sport Kluba. Engleska i Senegal će… »
Kejn: Sudiće mi po golovima, ali ja sam miran čovek
Sport klub 04.12.2022
Napadač reprezentacije Engleske Hari Kejn kaže da se oseća odlično pred meč sa Senegalom u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru. Kejn je osvojio zlatnu kopačku 2018. godine u Rusiji, ali dosad se u Dohi nije upisao u strelce, mada jeste zabeležio… »
Vesti dana »
Gori krov zgrade Specijalnog suda u Beogradu, zaposleni bezbedno evakuisani
Insajder pre 54 minutajoš 52 povezane
Blokiran Dekanat novosadskog Filozofskog fakulteta: Profesori traže odgovornost zbog otkaza Jeleni Kleut
Nedeljnik pre 54 minutajoš 14 povezanih
Tramp je toliko uvređen što nije dobio Nobelovu nagradu za mir da je poslao preteće pismo norveškom premijeru: "Ako ste tako odlučili, ja više nemam obavezu da..."
Blic pre 1 satjoš 54 povezane
PRUGA U ŠPANIJI RENOVIRANA PRE OSAM MESECI, VOZ STAR ČETIRI GODINE španski ministar šokirao izjavom o tragediji: "Ovo je veoma, veoma čudna nesreća"
Dnevnik pre 54 minutajoš 66 povezanih