Povezane vesti

Lokalizovan požar u Rakovici, nema informacija o povređenima

Lokalizovan požar u Rakovici, nema informacija o povređenima

N1 Info 04.12.2022
Vatrogasci su lokalizovali požar koji je izbio večeras u napuštenom hotelu u Rakovici. Podsetimo, požar u sobi na petom spratu prijavljen je oko 17.45. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na mesto požara upućena su osam vozila sa 28… »
Požar u Rakovici: Goreo napušten hotel, vatra se proširila na nekoliko soba (VIDEO)

Požar u Rakovici: Goreo napušten hotel, vatra se proširila na nekoliko soba (VIDEO)

Euronews 04.12.2022
Požar, koji je izbio večeras u napuštenom objektu koji se vodio kao hotel ''21. maj DMB holding'' u Rakovici, lokalizovan je, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta. Pogledaj galeriju Pogledaj galeriju Pogledaj galeriju Požar je izbio na petom spratu… »
VIDEO Gori napušten hotel u Rakovici, plamen guta nekoliko soba: 28 vatrogasaca na terenu

VIDEO Gori napušten hotel u Rakovici, plamen guta nekoliko soba: 28 vatrogasaca na terenu

Nova 04.12.2022
U napuštenom hotelu "21. maj DMB holding" u Maričkoj u Rakovici večeras je došlo do požara. U Ministarstvu unutrašnjih poslova za portal Nova.rs su rekli da je požar u sobi na petom spratu prijavljen oko 17.45. Na mesto požara upućena su osam… »
Gori hotel u Rakovici! Policija i vatrogasci na licu mesta, čak 8 vozila učestvuje u gašenju vatrene buktinje! (foto)

Gori hotel u Rakovici! Policija i vatrogasci na licu mesta, čak 8 vozila učestvuje u gašenju vatrene buktinje! (foto)

Mondo 04.12.2022
Izbio je požar u napuštenom hotelu "DMB" u Rakovici. Izbio je požar u napuštenom hotelu "DMB" u Rakovici. Na "Instagram" stranici "Serbialive_beograd_rezerva" se pojavio snimak na kojem se vidi požar u jednom napuštenom beogradskom hotelu. Radi se o… »
Veliki požar u Rakovici: Gori hotel DMB (video)

Veliki požar u Rakovici: Gori hotel DMB (video)

Večernje novosti 04.12.2022
U HOTELU "DMB" u Rakovici došlo je do požara. Foto: N. Skenderija Krovni deo hotela je u velikom plamenu. MUP je dobio dojavu u 17.54 sati da gori soba u napuštenom hotelu. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) - Poslato je 8 vozila sa 28… »

Vesti dana »