Povezane vesti
Lokalizovan požar u Rakovici, nema informacija o povređenima
N1 Info 04.12.2022
Vatrogasci su lokalizovali požar koji je izbio večeras u napuštenom hotelu u Rakovici. Podsetimo, požar u sobi na petom spratu prijavljen je oko 17.45. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na mesto požara upućena su osam vozila sa 28… »
Požar u Rakovici: Goreo napušten hotel, vatra se proširila na nekoliko soba (VIDEO)
Euronews 04.12.2022
Požar, koji je izbio večeras u napuštenom objektu koji se vodio kao hotel ''21. maj DMB holding'' u Rakovici, lokalizovan je, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta. Pogledaj galeriju Pogledaj galeriju Pogledaj galeriju Požar je izbio na petom spratu… »
VIDEO Gori napušten hotel u Rakovici, plamen guta nekoliko soba: 28 vatrogasaca na terenu
Nova 04.12.2022
U napuštenom hotelu "21. maj DMB holding" u Maričkoj u Rakovici večeras je došlo do požara. U Ministarstvu unutrašnjih poslova za portal Nova.rs su rekli da je požar u sobi na petom spratu prijavljen oko 17.45. Na mesto požara upućena su osam… »
Gori hotel u Rakovici! Policija i vatrogasci na licu mesta, čak 8 vozila učestvuje u gašenju vatrene buktinje! (foto)
Mondo 04.12.2022
Izbio je požar u napuštenom hotelu "DMB" u Rakovici. Izbio je požar u napuštenom hotelu "DMB" u Rakovici. Na "Instagram" stranici "Serbialive_beograd_rezerva" se pojavio snimak na kojem se vidi požar u jednom napuštenom beogradskom hotelu. Radi se o… »
Veliki požar u Rakovici: Gori hotel DMB (video)
Večernje novosti 04.12.2022
U HOTELU "DMB" u Rakovici došlo je do požara. Foto: N. Skenderija Krovni deo hotela je u velikom plamenu. MUP je dobio dojavu u 17.54 sati da gori soba u napuštenom hotelu. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) - Poslato je 8 vozila sa 28… »
Vesti dana »

Kako se bezazlena igra pretvorila u noćnu moru Devojčica Dunja Marković (2) nestala bez traga pored kuće:Ovo su najvažniji detalji drame koja je potresla Srbiju
Kurir pre 46 minutajoš 21 povezana

Počinje najgora noćna mora! Zelenski će do leta biti nateran na ovo, Evropa nemoćna pred Putinom: "Ovakav pakao nije viđen 80 godina"
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 10 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Amerika zavrće slavinu: Tramp stopirao vojnu pomoć Ukrajini nakon rasprave sa Zelenskim
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih