Повезане вести
Чега да се стидим, што сам добра риба? Милица Дабовић о осудама које не престају - Људи су зли, увек ће ме неки мрзети!
Мондо 04.12.2022
Милица Дабовић се не оптерећује због осуда ради отварања налога на сајту за одрасле, а открила је и како ће сину Стефану објаснити на који начин зарађује. Милица Дабовић се не оптерећује због осуда ради отварања налога на сајту… »
Дабовићка открила како планира да објасни сину да продаје голе слике: "Посвећена сам му! Са пљувањем људи се носим као…
Блиц 04.12.2022
Бивша кошаркашица Милица Дабовић недавно је отворила профил на друштвеној мрежи за одрасле ОнлиФанс, што је наишло на жестоке реакције јавности. Док једни осуђују овај потез бивше кошаркашице, други је подржавају, а сада је… »
"Не стидим се, људи су зли" Милица Дабовић брутално искрена, ево како планира да објасни сину своје занимање, споменула и…
Курир 04.12.2022
Бивша кошаркашица Милица Дабовић недавно је отворила профил на сајту за одрасле "Онли фанс" што је наишло на жестоке реакције јавности. Док једни осуђују овај потез бивше кошаркашице, други је подржавају, а сада је Милица открила… »
Вести дана »

Војна парада, све детаљно: Застава од 300 метара, 10.000 војника, специјалан програм борбених авиона: Ево када све почиње и шта је од улица затворено
Блиц пре 9 минутајош 7 повезаних

Борбени авиони нису прекршили границе на лету ка Калињинградској области
Политика пре 5 сатијош 6 повезаних

(Мапе): Пред нама је последњи тропски викенд у септембру, следи драстично захлађење са пљусковима: Јутарња само 2 степена!
Блиц пре 24 минутајош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане