Povezane vesti
„Pričalo se da sam poginula“: Snežana Đurišić otkrila sa kakvim se sve lažima susrela
Nova 04.12.2022
Pevačica je svesna uticaja društvenih mreža. Snežana Đurišić se u svojoj karijeri susrela sa mnogim neprijatnim situacijama. Jednom prilikom, na društvenim mrežama je osvanula vest da je pevačica poginula. „Pisalo se čak i da sam poginula…… »
"Neka im Bog pomogne": Snežana Đurišić se susrela sa velikim problemima: "Ne znam šta je u glavama ljudi koji mi ovo rade"
Blic 04.12.2022
Snežana Đurišić u svojoj karijeri susrela se sa raznim tračevima o sebi, a posebno su je pogodili oni u kojima se pričalo da je nesrećno nastradala. - Pisalo se čak i da sam poginula po društvenim mrežama. Ne znam šta je u glavama onih koji to… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
Radio 021 pre 48 minutajoš 24 povezane

Obradović: Režim sprema nasilje, represiju i upad policije na fakultete
Danas pre 3 satajoš 17 povezanih

Uživo s. Makedonija u suzama! Na hiljade na sahrani u Kočanima: Ljudi padaju kao pokošeni na groblju, odjekuju sirene Hitne, helikopter nadleće grad
Blic pre 1 minutjoš 48 povezanih

Demonstracije ispred opštine Pančevo, policija spustila štitove (FOTO/VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih

Zvučno oružje ili zvučnik: „Kao da neko nosi kalašnjikov i kaže da se njime češe gde ne može da dohvati“
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih