Povezane vesti
U Dubaiju otvorila firmu, pa se vratila zbog dečka bogataša! Iva Grgurić o vezi s Nemanjom - Želim da održim ovu ljubav!
Mondo 04.12.2022
Iva Grgurić već neko vreme uživa s novim dečkom, a nedavno je zbog posla duže od mesec dana boravila u Dubaiju, gde ju je i Nemanja posetio. Iva Grgurić već neko vreme uživa s novim dečkom, a nedavno je zbog posla duže od mesec dana boravila u Dubaiju… »
Iva Grgurić otvorila firmu u Dubaiju! Pobednica Zadruge iskreno o poslu i novom dečku, evo čime ju je kupio Nemanja -…
Kurir 04.12.2022
Bivša zadrugarka Iva Grgurić počela je svoj novi biznis, i to ni manje ni više, nego u Dubaiju. - Nisam otišla turistički, već poslovno, tamo mi se nalazi firma. Sigurna sam da je to tržište za moj proizvod. Bila sam tamo malo više od mesec dana, ali sam… »
Vesti dana »
Kos pozvala Skupštinu Srbije da što pre uskladi novousvojene pravosudne zakone sa EU standardima
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
U "Blic danu" istražujemo: Koje su posledice po srpsku ekonomiju zbog totalne obustave teretnog saobraćaja?
Blic pre 21 minutajoš 26 povezanih
Lukoil prodaje poslovanje američkoj investicionoj grupi, čeka se 'mig' Vašingtona
BBC News pre 41 minutajoš 25 povezanih
Vlada usvojila izmene Uredbe o podsticajima: Isplata dugova i novi kalendar javnih poziva
Serbian News Media pre 51 minutajoš 16 povezanih