Повезане вести

Душко Ивановић после нове Звездине победе: Верујем у играче, а они верују мени

Душко Ивановић после нове Звездине победе: Верујем у играче, а они верују мени

Данас 05.12.2022
Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић рекао је после утакмице 9. кола АБА лиге у којој је његов тим победио Студентски центар (92:76) да је дуел у Подгорици био веома захтеван за црвено-беле. “Изузетно захтевна утакмица… »
Звезда наставља серију, црвено-бели у Подгорици победили Студентски центар

Звезда наставља серију, црвено-бели у Подгорици победили Студентски центар

Данас 05.12.2022
Кошаркаши Црвене звезде савладали су у Подгорици Студентски ценат са 92:76 (26:21, 23:18, 19:28, 24:9) у оквиру деветог кола АБА лиге. Црвено-бели су тако стигли до седмог тријумфа у новој сезони АБА лиге, док је црногорски тим… »
Обрадовић: Није тачно да млади играчи Партизана не добијају шансу

Обрадовић: Није тачно да млади играчи Партизана не добијају шансу

Данас 04.12.2022
Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је после утакмице у којој је његов тим победио Будућност у дербију 9. кола АБА лиге да је за црно-беле ово био важан меч после серије пораза. „Утисци су да смо почели веома агресивно и то… »
"Ја верујем у играче, и они у мене"! Ивановић о новој победи КК Црвена звезда: Долазак у "Морачу" био је емотиван

"Ја верујем у играче, и они у мене"! Ивановић о новој победи КК Црвена звезда: Долазак у "Морачу" био је емотиван

Вечерње новости 04.12.2022
ТРЕНЕР кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић био је задовољан после још једног тријумфа његових изабраника, укупно седмог из исто толико мечева од када је стигао на клупу шампиона Србије. ФОТО: АБА лига/СЦ Дерби/Филип… »

Вести дана »