Повезане вести
"Неке ствари би могле да се спрече када би родитеље ударили по џепу!" Професорка из Трстеника: Не губим веру у добре ђаке!
Блиц 05.12.2022
„Дирнута сам, веома ми значи подршка колега. Синдикати ће наставити да раде и на овоме неће стати. Још увек треба много тога да се уради, не само кад је у питању заштита просветних радника, већ њихов статус у целини. Већ су… »
Професорка техничке школе у Трстенику: Није ми се извинио ниједан од три ученика ни њихови родитељи
Нова 05.12.2022
Професорка енглеског у Техничкој школи у Трстенику Марија Стевановић, коју су ученици малтретирали, каже да је дирнута подршком колега, те да ће синдикати наставити да раде и да на овоме неће стати. Ипак, наводи да јој се после… »
Професорка техничке школе у Трстенику: На овоме се неће стати
Н1 Инфо 05.12.2022
„Дирнута сам, веома ми значи подршка колега. Синдикати ће наставити да раде и на овоме неће стати. Још увек треба много тога да се уради, не само кад је у питању заштита просветних радника, већ њихов статус у целини. Већ су… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 40 минутајош 40 повезаних

"Не бих волела да се ико разведе, много је стресно": Овако је Наташа Беквалац причала о краху брака од Даче: Због њега је лила сузе у јавности
Блиц пре 5 минутајош 30 повезаних

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 40 минутајош 32 повезане

Нова.рс: Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Н1 Инфо пре 2 сатајош 8 повезаних

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 3 сатајош 24 повезане