Повезане вести

"Неке ствари би могле да се спрече када би родитеље ударили по џепу!" Професорка из Трстеника: Не губим веру у добре ђаке!

"Неке ствари би могле да се спрече када би родитеље ударили по џепу!" Професорка из Трстеника: Не губим веру у добре ђаке!

Блиц 05.12.2022
„Дирнута сам, веома ми значи подршка колега. Синдикати ће наставити да раде и на овоме неће стати. Још увек треба много тога да се уради, не само кад је у питању заштита просветних радника, већ њихов статус у целини. Већ су… »
Професорка техничке школе у Трстенику: Није ми се извинио ниједан од три ученика ни њихови родитељи

Професорка техничке школе у Трстенику: Није ми се извинио ниједан од три ученика ни њихови родитељи

Нова 05.12.2022
Професорка енглеског у Техничкој школи у Трстенику Марија Стевановић, коју су ученици малтретирали, каже да је дирнута подршком колега, те да ће синдикати наставити да раде и да на овоме неће стати. Ипак, наводи да јој се после… »
Професорка техничке школе у Трстенику: На овоме се неће стати

Професорка техничке школе у Трстенику: На овоме се неће стати

Н1 Инфо 05.12.2022
„Дирнута сам, веома ми значи подршка колега. Синдикати ће наставити да раде и на овоме неће стати. Још увек треба много тога да се уради, не само кад је у питању заштита просветних радника, већ њихов статус у целини. Већ су… »

Вести дана »