Povezane vesti
Krš i lom u zadruzi! Filipu Caru pala roletna, preko stola skočio na cimera - jedva ga obuzdali, ovo je razlog! (video)
Mondo 05.12.2022
Filip Car pobesneo je i nasrnuo na Ivana Dragića, obezbeđenje ga jedva smirilo. Filip Car pobesneo je i nasrnuo na Ivana Dragića, obezbeđenje ga jedva smirilo. Filip Car pre nekoliko dana postao je učesnik Zadruge 6, a njegov odnos sa Aleksandrom Nikolić… »
Rusvaj u zadruzi! Filip Car skočio na njega zbog Aleksandre, pa se izlanuo i šokirao priznanjem da su u vezi
Blic 05.12.2022
Filip Car juče je nasrnuo na cimera Ivana Dragića jer je shvatio da on špijunira njega i Aleksandru Nikolić. Naime, Filip i Ivan su se žestoko posvađali, a onda je Car preko stola krenuo ka njemu, ali je obezbeđenje odmah reagovalo. - Meni je našao da… »
Haos i lom za crnim stolom! Filipu Caru pala roletna, nisu mogli da ga obuzdaju, uletelo obezbeđenje, a razlog Aleks (foto)
Kurir 05.12.2022
Filip Car nastavio je da urla na Ivana Dragića jer špijunira šta radi Aleksandra Nikolić i on. Njih dvojica su se žestoko posvađali, a onda je Car preko stola krenuo ka njemu, ali je obezbeđenje odmah reagovalo. - J*baću ti mamu žvalavu, pet puta sam ti… »
Vesti dana »
Danas počinje toplotni talas i trajaće 12 dana: Nepodnošljive temperature - danju 40, noću 26 stepeni, a evo da li će krajem avgusta biti hladnije
Nova pre 40 minutajoš 18 povezanih
”Sredstva CENTCOM-a pogodila su desetine ciljeva Korpusa islamske revolucionarne garde” Tokom noći izvršen snažan talas udara na Iran
Dnevnik pre 45 minutajoš 17 povezanih
Danas druga konstitutivna sednica Saveta REM, na dnevnom redu izbor predsednika
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih
AMSS upozorava: Pojačan saobraćaj kreće već danas, na Horgošu se čeka sat vremena
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 11 povezanih