Повезане вести
На корак до обнављања везе Алекс и Цар се кришом држе за руке, не могу да се контролишу, испливао снимак, сад је све јасно!…
Курир 05.12.2022
Док је Зорица Марковић делила буџете задругарима, Алекс Николић и Филип Цар уживали су у приватности коју им је омогућила гарнитура. Иако је Миљан Врачевић седео тик до њих, нису се обазирали на њега, те су се ухватили за… »
Сазнала да је дејан шутнуо, па се САД пере: Алекс напала Цара да игра игру! Убеђена да је у све умешана дечкова супруга!
Курир 05.12.2022
Након силних разговора Алекс Николић и Филип Цар су се нашли у пушионици где су решили да истерају ствари на чистац. - Ја у животу немам ништа осим блуда - рекао је Цар. - Шта ја имам са тим, ти мене не можеш да поднесеш - рекла… »
"Вуче ме, а не смем да радим То": Цар и Алекс више не могу да сакрију емоције - једно другом све признали (видео)
Блиц 04.12.2022
Александра Николић покушавала је у "Задрузи" да дође до неког компромиса са Филипом Царем. Разговарали су о њиховом односу који може њој да, како он каже, "донесе проблеме", док она тврди да он намерно жели њу да ''уништи''. -… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 11 минутајош 22 повезане
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 2 сатајош 10 повезаних