Povezane vesti

"Kad me udario onom teškom paorskom šakom, sve sam zvezde videla": Prodavačicu isprebijao kolega, na pijaci tvrde da je…

"Kad me udario onom teškom paorskom šakom, sve sam zvezde videla": Prodavačicu isprebijao kolega, na pijaci tvrde da je…

Blic 05.12.2022
Uhvatio me je levom rukom za kragnu, gurno na tezgu, a desnom udarao po glavi. Branila sam se rukama, koliko sam mogla. Kad me udario prvi put, onom teškom paorskom šakom, sve sam zvezde videla. Nisam znala šta me snašlo. I naočare mi je polomio… »
"Zgrabio me jednom, a udarao drugom rukom!" Prodavačicu isprebijao kolega sa pijace: Branila sam se, a dobila prijavu!

"Zgrabio me jednom, a udarao drugom rukom!" Prodavačicu isprebijao kolega sa pijace: Branila sam se, a dobila prijavu!

Mondo 05.12.2022
Oglasila se žena koja je pretrpela nasilje na jednoj pijaci u Beogradu, a kamere su snimile kako je drugi prodavac napao i mučki udarao. Oglasila se žena koja je pretrpela nasilje na jednoj pijaci u Beogradu, a kamere su snimile kako je drugi prodavac… »
Epilog jezivog nasilja na pijaci u Beogradu: Brutalno pretukao ženu, a ovo su kazne za učesnike tuče! (video)

Epilog jezivog nasilja na pijaci u Beogradu: Brutalno pretukao ženu, a ovo su kazne za učesnike tuče! (video)

Kurir 05.12.2022
Jezivo nasilje nad ženom dogodilo se na jednoj beogradskoj pijaci kad je na prodavačicu robe nasrnuo stariji muškarac koji tu takođe radi. Udarao ju je pesnicama po glavi, davio je i gurnuo na tezgu, a ona je od siline udarca povredila kičmu, tvrdi… »

Vesti dana »