Повезане вести

Стојковић: Јесмо изгубили, али нисмо поражени! Ово није катастрофа

Стојковић: Јесмо изгубили, али нисмо поражени! Ово није катастрофа

Дневник 05.12.2022
СТАРА ПАЗОВА: Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је данас да ће сви фудбалери који су наступали за наш национални тим на Светском првенству у Катару наставити да играју у квалификацијама за Европско… »
Пикси: Изгубили смо, нисмо поражени, нико то неће газити!

Пикси: Изгубили смо, нисмо поражени, нико то неће газити!

Спорт клуб 05.12.2022
Фудбалска репрезентација Србије учешће на Светском првенству завршила је након групне фазе, са једним освојеним бодом уз осам примљених голова. Орлови су се вратили из Катара, а дан по повратку селектор Драган Стојковић одржао… »
Да, то у Катару нисам био ја! Емотивно обраћање Пиксија после неуспеха на Мундијалу! Стојковић упутио обећање целој Србији

Да, то у Катару нисам био ја! Емотивно обраћање Пиксија после неуспеха на Мундијалу! Стојковић упутио обећање целој Србији

Курир 05.12.2022
Селектор репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, обратио се данас нацији и одговорио је на сва питања везана за учешће "Орлова" на Светском првенству. Обраћање које је почело у 14 часова и које је трајало сат и 20 минута… »
Пикси: Да их неко пљује и вређа, е па то неће моћи

Пикси: Да их неко пљује и вређа, е па то неће моћи

Вечерње новости 05.12.2022
РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА Србије се јесте вратила кући раније него што смо то сви прижељкивали, али се мора размишљати о даљим активностима. Пред "орловима" је учешће у квалификацијама за Европско првенство, где прижељкујемо да се… »
Селектор након краха на мундијалу Пикси: Биће боље, честитао бих играчима јер су дали све од себе (видео)

Селектор након краха на мундијалу Пикси: Биће боље, честитао бих играчима јер су дали све од себе (видео)

Ало 05.12.2022
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси обратио се посла краха на Светском првенству. Није било као што смо се надали... Србија није прошла групу, а селектор је говорио отворено о свему што се дешавало у Катару. - Неко ко је… »
Рвачи Пролетера из Зрењанина нови шампиони Србије

Рвачи Пролетера из Зрењанина нови шампиони Србије

Дневник 05.12.2022
БЕОГРАД: Рвачи зрењанинског Пролетера нови су шампиони Србије. На завршном турниру плеј-офа домаће Суперлиге учествовала су четири најбоља српска тима, а Пролетер је у финалу био бољи од Спартака из Суботице. Треће место… »
Пикси: Некима сам трн у нози, имам став и нема места за мешетарење!

Пикси: Некима сам трн у нози, имам став и нема места за мешетарење!

Спутник 05.12.2022
Драган Стојковиц́ Пикси, селектор фудбалера Србије, рекао је да је свестан бочних удара да зна да је многима трн у нози. Он је на конференцији за медије у Београду по повратку из Катара отворено говорио о томе да не дозвољава… »
Пикси након повратка из Катара: То нисам био ја, али постоје објективни разлози зашто је то тако

Пикси након повратка из Катара: То нисам био ја, али постоје објективни разлози зашто је то тако

Еуроневс 05.12.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси изјавио је данас да је за 20 месеци колико је на позицији селектора поставио себи три циља, од којих су два испуњена. "Од три циља која сам себи поставио, како ја… »
„Знао сам да не ваља – и како да будем насмејан?“ – Пикси о проблемима и случају „Митровиц́“

„Знао сам да не ваља – и како да будем насмејан?“ – Пикси о проблемима и случају „Митровиц́“

Спутник 05.12.2022
Драган Стојковиц́, селектор фудбалера Србије, говорио је о потешкоц́ама са којима се суочавао тим пре, али и током боравка на Мундијалу. Он је на конференцији за медије у Београду по повратку из Катара отворено истакао шта су… »
Рвачи Пролетера из Зрењанина шампиони Србије

Рвачи Пролетера из Зрењанина шампиони Србије

Спорт клуб 05.12.2022
Пролетер из Зрењанина је шампион Србије у рвању. На завршнкм турниру плеј-офа домаће Суперлиге учествовала су четири најбоља српска тима, а Пролетер је у финалу био бољи од Спартака из Суботице. Треће место освојио је… »
Половичан успех "орлова": Подрашчанин, Лисинац и Станковић се радовали, а Петковић и Петрић туговали у првенству Италије

Половичан успех "орлова": Подрашчанин, Лисинац и Станковић се радовали, а Петковић и Петрић туговали у првенству Италије

Вечерње новости 05.12.2022
ВИКЕНД радости и туге за српске одбојкаше у одбојкашком првенству Италије. Трентино Марка Подрашчанина и Срећка Лисинца растужио је Падову Душана Петковића. Славио је Драган Станковић са Моденом, док је Сијена Немања Петрића… »
Зрењанин слави: Рвачи Пролетера шампиони Србије, на путу до титуле пред њима пао и светски првак

Зрењанин слави: Рвачи Пролетера шампиони Србије, на путу до титуле пред њима пао и светски првак

Вечерње новости 04.12.2022
Победник финалног турнира Суперлиге Србије и уједно шампион Србије за 2022. годину је Пролетер из Зрењанина, који је у занимљивом и неизвесном финалу савладао екипу Спартака из Суботице, док су треће место освојили рвача… »

Вести дана »