Повезане вести

"Купамо се у радости!" Хрватски медији у трансу после "трауматичне утакмице" са Јапаном и "нове руске драме"

"Купамо се у радости!" Хрватски медији у трансу после "трауматичне утакмице" са Јапаном и "нове руске драме"

Вечерње новости 05.12.2022
ЈАПАН и Хрватска су се састали у осмини финала Мундијала чији је домаћин Катар, а епилог је изазвао еуфорију у готово свим (али не баш свим) хрватским медијима. ФОТО: Тањуг/АП Док се у нашој земљи још тугује што је Србија је… »
Скандал на светском првенству: Промоција усташа насред меча Хрватска - Јапан (фото)

Скандал на светском првенству: Промоција усташа насред меча Хрватска - Јапан (фото)

ЈАПАН и Хрватска су се састали у осмини финала Мундијала чији је домаћин Катар, а на том мечу десио се скандал. ФОТО: Тањуг/АП Док се у нашој земљи још тугује што је Србија је испала, јер се нашла на зачељу групе Б (све групе… »
Комплетна пиксијева конференција после катара: О одбрани, детаљима против Швајцарске и Камеруна, као и наставку „ове приче“…

Комплетна пиксијева конференција после катара: О одбрани, детаљима против Швајцарске и Камеруна, као и наставку „ове приче“…

Хот спорт 05.12.2022
Комплетна конференција селектора Србије. Након пораза Србије од Швајцарске у трећој рунди групе Г на Светском првенству у Катару, било је јасно да се Орлови враћају кући. Они су јуче стигли у Београд, а данас је у Старој Пазови… »
Гол који је шокирао Хрватску: Овако је Јапан повео против вицешампиона света у осмини финала Мундијала

Гол који је шокирао Хрватску: Овако је Јапан повео против вицешампиона света у осмини финала Мундијала

ЈАПАН и Хрватска су се састали у осмини финала Мундијала чији је домаћин Катар, а тај меч није почео онако како су се "ватрени" надали. ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, Србија је испала, Швајцарска ју је победила после преокрета у 3… »
Стојковић: И да смо прошли даље, не бисмо ништа урадили

Нови магазин 05.12.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је данас у Старој Пазови да не верује да би његова екипа имала снаге за нешто више и да је прошла групу на Светском првенству у Катару, али је истакао да ће "Србија… »
Светско фудбалско првенство 2022: „И да смо прошли групу, ништа не бисмо урадили" - Пикси после Катара

Светско фудбалско првенство 2022: „И да смо прошли групу, ништа не бисмо урадили" - Пикси после Катара

Јужне вести 05.12.2022
Реутерс/ЦАРЛ РЕЦИНЕ „Нисам неко ко лети по улици и шета са цвећем по Београду када се ређају успеси, а тако ни сада, нећу да се кријем ни бежим од одговорности, нити имам чега се стидим", рекао је Драган Стојковић Пикси, селектор… »
"Не знам шта сте гледали!" Драган Стојковић Пикси о систему који игра фудбалска репрезентација Србије

"Не знам шта сте гледали!" Драган Стојковић Пикси о систему који игра фудбалска репрезентација Србије

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије није најславније окончала Светско првенство 2022. чији је домаћин Катар, па се у недељу вратила у Београд, а дан касније се јавности обратио селектор Драган Стојковић Пикси. Фото… »
Пикси: Изгубили смо, али нисмо били врећа за ударање, поносан сам

Пикси: Изгубили смо, али нисмо били врећа за ударање, поносан сам

Н1 Инфо 05.12.2022
По повратку са Светског првенста и испадања из групе, пред новинарима је био селектор Србије Драган Стојковић. Од три циља један није испуњен „Неко ко је одговоран човек, а себе сматрам одговорним, сазвао сам ову конференцију… »
Једночасовно излагање Драгана Стојковића: "И да смо прошли групу - одмах бисмо испали! Опет ће Србија бити моћна, осећам…

Једночасовно излагање Драгана Стојковића: "И да смо прошли групу - одмах бисмо испали! Опет ће Србија бити моћна, осећам…

Спортске.нет 05.12.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић казао је у свом излагању дужем од сат времена да је физичка спрема нашег националног тима узрок за неуспех на Светском првенству у Катару. "Неко ко је одговоран човек, а… »
Светско фудбалско првенство 2022: „И да смо прошли групу, ништа не бисмо урадили“ – Пикси после Катара

Светско фудбалско првенство 2022: „И да смо прошли групу, ништа не бисмо урадили“ – Пикси после Катара

Данас 05.12.2022
„Нисам неко ко лети по улици и шета са цвећем по Београду када се ређају успеси, а тако ни сада, нећу да се кријем ни бежим од одговорности, нити имам чега се стидим“, рекао је Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалске… »

Радио сто плус 05.12.2022
“Први циљ да у једној тешкој групи завршимо на првом месту и квалификујемо се на Светско првенство, то смо остварили. Други циљ, после жреба за Лигу нација, где смо се нашли у тешкој групи, рекли смо да нас интересује прво… »

Вести дана »