Povezane vesti
"Kupamo se u radosti!" Hrvatski mediji u transu posle "traumatične utakmice" sa Japanom i "nove ruske drame"
Večernje novosti 05.12.2022
JAPAN i Hrvatska su se sastali u osmini finala Mundijala čiji je domaćin Katar, a epilog je izazvao euforiju u gotovo svim (ali ne baš svim) hrvatskim medijima. FOTO: Tanjug/AP Dok se u našoj zemlji još tuguje što je Srbija je ispala, jer se našla na… »
Skandal na svetskom prvenstvu: Promocija ustaša nasred meča Hrvatska - Japan (foto)
JAPAN i Hrvatska su se sastali u osmini finala Mundijala čiji je domaćin Katar, a na tom meču desio se skandal. FOTO: Tanjug/AP Dok se u našoj zemlji još tuguje što je Srbija je ispala, jer se našla na začelju grupe B (sve grupe, stanje na njima, te… »
Kompletna piksijeva konferencija posle katara: O odbrani, detaljima protiv Švajcarske i Kameruna, kao i nastavku „ove priče“…
Hot sport 05.12.2022
Kompletna konferencija selektora Srbije. Nakon poraza Srbije od Švajcarske u trećoj rundi grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, bilo je jasno da se Orlovi vraćaju kući. Oni su juče stigli u Beograd, a danas je u Staroj Pazovi, selektor naše zemlje… »
Gol koji je šokirao Hrvatsku: Ovako je Japan poveo protiv vicešampiona sveta u osmini finala Mundijala
JAPAN i Hrvatska su se sastali u osmini finala Mundijala čiji je domaćin Katar, a taj meč nije počeo onako kako su se "vatreni" nadali. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Srbija je ispala, Švajcarska ju je pobedila posle preokreta u 3. kolu, nakon čega se ekipa… »
Stojković: I da smo prošli dalje, ne bismo ništa uradili
Novi magazin 05.12.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas u Staroj Pazovi da ne veruje da bi njegova ekipa imala snage za nešto više i da je prošla grupu na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali je istakao da će "Srbija ponovo biti moćna"… »
Svetsko fudbalsko prvenstvo 2022: „I da smo prošli grupu, ništa ne bismo uradili" - Piksi posle Katara
Južne vesti 05.12.2022
Reuters/CARL RECINE „Nisam neko ko leti po ulici i šeta sa cvećem po Beogradu kada se ređaju uspesi, a tako ni sada, neću da se krijem ni bežim od odgovornosti, niti imam čega se stidim", rekao je Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije… »
"Ne znam šta ste gledali!" Dragan Stojković Piksi o sistemu koji igra fudbalska reprezentacija Srbije
FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije najslavnije okončala Svetsko prvenstvo 2022. čiji je domaćin Katar, pa se u nedelju vratila u Beograd, a dan kasnije se javnosti obratio selektor Dragan Stojković Piksi. Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije Podsetimo… »
Piksi: Izgubili smo, ali nismo bili vreća za udaranje, ponosan sam
N1 Info 05.12.2022
Po povratku sa Svetskog prvensta i ispadanja iz grupe, pred novinarima je bio selektor Srbije Dragan Stojković. Od tri cilja jedan nije ispunjen „Neko ko je odgovoran čovek, a sebe smatram odgovornim, sazvao sam ovu konferenciju iz dva razloga. Prvi je… »
Jednočasovno izlaganje Dragana Stojkovića: "I da smo prošli grupu - odmah bismo ispali! Opet će Srbija biti moćna, osećam…
Sportske.net 05.12.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković kazao je u svom izlaganju dužem od sat vremena da je fizička sprema našeg nacionalnog tima uzrok za neuspeh na Svetskom prvenstvu u Kataru. "Neko ko je odgovoran čovek, a za sebe to smatram… »
Svetsko fudbalsko prvenstvo 2022: „I da smo prošli grupu, ništa ne bismo uradili“ – Piksi posle Katara
Danas 05.12.2022
„Nisam neko ko leti po ulici i šeta sa cvećem po Beogradu kada se ređaju uspesi, a tako ni sada, neću da se krijem ni bežim od odgovornosti, niti imam čega se stidim“, rekao je Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije po povratku… »
Stojković: I da smo prošli dalje, ne bismo ništa uradili
Radio sto plus 05.12.2022
“Prvi cilj da u jednoj teškoj grupi završimo na prvom mestu i kvalifikujemo se na Svetsko prvenstvo, to smo ostvarili. Drugi cilj, posle žreba za Ligu nacija, gde smo se našli u teškoj grupi, rekli smo da nas interesuje prvo mesto i to smo ostvarili… »
Vesti dana »
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 12 minutajoš 38 povezanih
(BLOG) Tenzije pred Samit EU u Tivtu: Stigao i Vučić - "deportovani aktivisti koji su trebali da zakače neke banere, neka čuda"
N1 Info pre 17 minutajoš 54 povezane
(Foto/vidio) Izborna konvencija Srpske liste u Leposaviću: "Mi smo poslednja linija odbrane svih Srba na Kosovu"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
Detalji stravičnog pada aviona u Istri: "Vertikalno su se strmoglavili u smrt, nije im bilo spasa"
Telegraf pre 36 minutajoš 32 povezane