Повезане вести
(ВИДЕО) Путин возио преко Кримског моста који се поправља након експлозије: Руски председник давао инструкције
Данас 05.12.2022
Руски председник Владимир Путин посетио је Кримски мост и лично се провозао аутом дуж траке поправљене после „терористичког напада“, пише руска агенција Риа Новости. У пратњи шефа државе био је заменик премијера Марат Хуснулин… »
Да се ја питам, ја бих протерао аутобус овуда: Путин опробао Кримски мост (видео)
Правда 05.12.2022
Председник Русије Владимир Путин је стигао на Кримски мост, разговарао са градитељима и прешао га аутомобилом. Данас је мост отворен за саобраћај на десној, поправљеној страни. Демонтажа и замена оштећених распона на десној… »
Путин сео за волан, па правац на Крим! Возио мостом који је разнела бомба - неко све снимао, овако вози руски председник
Мондо 05.12.2022
Владимир Путин посетио је у понедељак Кримски мост. Владимир Путин посетио је у понедељак Кримски мост. Руски председник Владимир Путин превезао је возило преко моста на Криму који је био оштец́ен у нападу камионом- бомбом у… »
Путин посетио Кримски мост: Лично сео за волан и провозао се по њему! Руски председник извршио инспекцију! Видео
Курир 05.12.2022
Председник Русије Владимир Путин посетио је Кримски мост, а потпредседник владе Марат Хуснулин га је известио о радовима на поправци. Шеф државе је сео за волан и лично се провозао по објекту. Раније у понедељак је прес служба… »
Путин се провозао преко Кримског моста, објављен и снимак: Надгледао како напредују радови
Телеграф 05.12.2022
Путин сео за волан и кренуо у обилазак радова. Председник Русије Владимир Путин обишао је радове на Кримском мосту који је оштећен у октобру у нападима. Путин је сео за волан аутомобила и кренуо да вози дуж моста како би се сам… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 55 минутајош 2 повезане

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана