Povezane vesti
Klizište zatrpalo autobus u Kolumbiji: Poginulo najmanje 27 osoba
Telegraf 05.12.2022
Kolumbiju su pogodile jake kiše pod uticajem vremenskog fenomena La Ninja. Najmanje 27 ljudi nastradalo je u klizištu koje je zatrpalo autobus na severozapadu Kolumbije u provinciji Risaralda, saopštile su danas kolumbijske vlasti. "Do sada je 27 ljudi… »
Poginulo najmanje 12 osoba u klizištu u Kolumbiji
Blic 05.12.2022
Najmanje 12 ljudi poginulo je kada je klizište zahvatilo autobus kod sela Pueblo Riko i Santa Sesilija na severozapadu Kolumbije, saopštile su danas vlasti. Prema navodima vlasti, klizište uzrokovano jakom kišom zahvatilo je vozilo na putu između dva… »
Aktiviralo se klizište u Kolumbiji: Zemlja zatrpala autobus, najmanje 12 ljudi stradalo
Euronews 05.12.2022
Najmanje 12 ljudi poginulo je u klizištu koje je zatrpalo autobus na severozapadu Kolumbije, u provinciji Risaralda, saopštile su danas kolumbijske vlasti. "Nažalost, 12 ljudi je stradalo, petoro je spašeno, a spasioci na listu mesta rade na izvlačenju… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 20 minutajoš 58 povezanih

„Da li treba da se plašimo? Ne! Da li ćemo se povući! Nećemo! Oglasila se Sandra Božić: Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Duarte: Košti sam dao gol kao igrač Gimaraeša (foto, video)
Sportski žurnal pre 34 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 30 minutajoš 23 povezane