Povezane vesti
Našeg pevača iz osvete ostavili samog u divljini, okruženog medvedina i vukovima: „Bio sam usred ničega i umirao od straha“…
Nova 05.12.2022
Pevač je neočekivano pobedio Lepu Brenu i "Slatki greh" na Jugoviziji. Daniel Popović je veliku popularnost stekao na Pesmi Evrovizije 1983. godine kada je sa pesmom „Džuli“ osvojio četvrto mesto. Iste godine na Jugoviziji se očekivala pobeda Lepe Brene… »
Lepa brena ga ostavila u divljini sa medvedima i vukovima: Pevač prošao kroz pakao zbog osvete: "Helikopterom su me odvezli u…
Blic 05.12.2022
Daniel Popović koji je veliku Jugoslaviju predstavljao na Pesmi za Evroviziju 1983. u Minhenu sa pesmom "Đuli", gde je osvojio četvrto mesto. S tom je pesmom na Jugoviziji pobedio tad favoriziran "Slatki greh", a onda je usledila njihova osveta. Naime… »
Izbacili su me u divljinu s medvedima i otišli s brenom na ručak! Zvezda Juge umirala od straha - "To je bila osveta"
Mondo 05.12.2022
Zvezda bivše Jugoslavije Daniel Popović proslavio se čuvenim hitom "Džuli", a taktove ove pesme brojne generacije prepoznaju i danas, iako je prošlo 40 godina od njenog objavljivanja. Zvezda bivše Jugoslavije Daniel Popović proslavio se čuvenim hitom… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ova zemlja je najveći proizvođač sladoleda u Evropi: Nije ni Italija, a ni Francuska!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Propagandna operacija": Meloni reagovala na odluku Rusije da uvrsti Matarelu i ministre na listu "rusofoba"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Spisak koji ledi krv: Objavljena imena 18.500 dece ubijene u Gazi: Umirala dok su se igrala ili spavala
Blic pre 2 satajoš 1 povezana