Повезане вести

Нашег певача из освете оставили самог у дивљини, окруженог медведина и вуковима: „Био сам усред ничега и умирао од страха“…

Нашег певача из освете оставили самог у дивљини, окруженог медведина и вуковима: „Био сам усред ничега и умирао од страха“…

Нова 05.12.2022
Певач је неочекивано победио Лепу Брену и "Слатки грех" на Југовизији. Даниел Поповић је велику популарност стекао на Песми Евровизије 1983. године када је са песмом „Џули“ освојио четврто место. Исте године на Југовизији се… »
Лепа брена га оставила у дивљини са медведима и вуковима: Певач прошао кроз пакао због освете: "Хеликоптером су ме одвезли у…

Лепа брена га оставила у дивљини са медведима и вуковима: Певач прошао кроз пакао због освете: "Хеликоптером су ме одвезли у…

Блиц 05.12.2022
Даниел Поповић који је велику Југославију представљао на Песми за Евровизију 1983. у Минхену са песмом "Ђули", где је освојио четврто место. С том је песмом на Југовизији победио тад фаворизиран "Слатки грех", а онда је уследила… »
Избацили су ме у дивљину с медведима и отишли с бреном на ручак! Звезда Југе умирала од страха - "То је била освета"

Избацили су ме у дивљину с медведима и отишли с бреном на ручак! Звезда Југе умирала од страха - "То је била освета"

Мондо 05.12.2022
Звезда бивше Југославије Даниел Поповић прославио се чувеним хитом "Џули", а тактове ове песме бројне генерације препознају и данас, иако је прошло 40 година од њеног објављивања. Звезда бивше Југославије Даниел Поповић… »

Вести дана »