Повезане вести

Ово се никад није десило - селектор критиковао Роналда! Да ли ће остати капитен Португала? "само ја одлучујем о томе!"

Ово се никад није десило - селектор критиковао Роналда! Да ли ће остати капитен Португала? "само ја одлучујем о томе!"

Мондо 05.12.2022
Селектор Португала Фернандо Сантош јавно критиковао потез своје највеће звезде. Селектор Португала Фернандо Сантош јавно критиковао потез своје највеће звезде Кристијано Роналдо се лоше понаша у дресу Португала на Светском… »
Мурат Јакин: Наравно да је било емоција у мечу са Србијом

Мурат Јакин: Наравно да је било емоција у мечу са Србијом

Спорт клуб 05.12.2022
Селектор швајцарске репрезентације Мурат Јакин је пред меч са Португалцима у осмини финала Светског првенства поручио да је његова екипа спремна да испише нове странице историје. Такође је пред меч са Португалом причао и о… »
Утакмица тек почела, а питање победника је већ решено: Винисијус и Нејмар сломили отпор Јужне Кореје за 10 минута! (видео)

Утакмица тек почела, а питање победника је већ решено: Винисијус и Нејмар сломили отпор Јужне Кореје за 10 минута! (видео)

Хот спорт 05.12.2022
Апсолутна доминација Кариока! Стадиона ‘974‘ у Дохи није донео репрезентацији Србије срећу на дуелу са Швајцарском, али Бразилу очигледно хоће ‘ако се по јутру дан познаје’. ‘Машинерија’ селектора Титеа у оквиру осмине финала… »
Кариоке плешу у дохи: Титеова казнена експедиција понизила противника у првом полувремену! (видео)

Кариоке плешу у дохи: Титеова казнена експедиција понизила противника у првом полувремену! (видео)

Хот спорт 05.12.2022
Демонстрација силе репрезентације Бразила! Фудбалска селекција Јужне Кореје направила је велики успех пласманом у осмину финала Светског првенства у Катару, али један поглед на жреб био је јасан знак да се повратак у домовину… »
Није му се свидело роналдово понашање: Селектор Португала открио како је реаговао и решио проблем! (видео)

Није му се свидело роналдово понашање: Селектор Португала открио како је реаговао и решио проблем! (видео)

Хот спорт 05.12.2022
Сав фокус је сада на другој страни. Фудбалери Португала ће се у осмини финала Светског првенства у Катару састати са селекцијом Швајцарске. Пред тај дуел, медијима се обратио селектор Португала Фернандо Сантош, који је поред… »
"Уопште ми се није допало!" Кристијано Роналдо изнервирао селектора Португала

"Уопште ми се није допало!" Кристијано Роналдо изнервирао селектора Португала

Вечерње новости 05.12.2022
СЕЛЕКТОР Португала Фернандо Сантош истакао је на конференцији пред дуел осмине финала Светског првенства против Швајцарске да му се понашање Кристијана Роналда у дуелу са Јужном Корејом није допало. ФОТО: Тањуг/АП Европска… »
Сантош: Није ми се допало Роналдово понашање

Сантош: Није ми се допало Роналдово понашање

Спорт клуб 05.12.2022
Португал у уторак игра осмину финала Светског првенства против Швајцарске, а на конференцији за медије пред овај меч селектор Фернандо Сантош рекао је да му се није допало понашање Кристијана Роналда на утакмици са Јужном… »

Вести дана »