Povezane vesti
"Ovde sam da branim čast koja je narušena": Sarkozi svedočio pred žalbenim većem zbog presude za korupciju
Blic 05.12.2022
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi svedočio je danas pred žalbenim sudskim većem kako bi osporio presudu iz marta 2021. godine na osnovu koje je osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i trgovine uticajem. - Ovde sam da branim svoju čast, koja… »
Sarkozi svedočio pred žalbenim većem zbog presude za korupciju
Euronews 05.12.2022
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi svedočio je danas pred žalbenim sudskim većem kako bi osporio presudu iz marta 2021. godine na osnovu koje je osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i trgovine uticajem. "Ovde sam da branim svoju čast, koja… »
Vesti dana »

Oglasio se MUP zbog krvavog obračuna u Novom Pazaru: Nasilnik dobio nekolika pesnica u glavu a zatim izvadio nož pa izbo suparnika u stomak
RINA pre 19 minutajoš 33 povezane

Tragedija na lisabonskoj žičari Glorija: najmanje 17 poginulih i više od 20 povređenih
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 82 povezane

Sastanak Koalicije voljnih u Parizu: Evropljani spremni da daju garancije za Ukrajinu
Nova pre 4 minutajoš 50 povezanih

Ovih šest oružja Kina je posebno želela da vidi ceo svet na vojnoj paradi u Pekingu
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih

Čović se oglasio zbog povrede Avramovića: "Upravo je došao sa pregleda..."
B92 pre 4 minutajoš 38 povezanih