Povezane vesti

Brazil pokazao moć - Hrvatsku čeka pakao! Nejmar i ekipa za pola sata deklasirali protivnika, pa "povukli" ručnu!

Brazil pokazao moć - Hrvatsku čeka pakao! Nejmar i ekipa za pola sata deklasirali protivnika, pa "povukli" ručnu!

Mondo 05.12.2022
Brazil je ubedljivo savladao Južnu Koreju i plasirao se u narednu fazu Mundijala, gde će odmeriti snage sa Hrvatskom! Brazil je ubedljivo savladao Južnu Koreju i plasirao se u narednu fazu Mundijala, gde će odmeriti snage sa Hrvatskom! Fudbaleri… »
Modrić: Izgleda da ne možemo bez drame

Modrić: Izgleda da ne možemo bez drame

Radio sto plus 05.12.2022
“Izgleda da mi ne možemo bez drame. Presrećni smo što smo u četvrtfinalu, bila je jako teška utakmica protiv vrlo neugodne ekipe koja je pobedila Nemačku i Španiju. Nismo igrali na niovu na kome znamo, ali ipak smo u prvom poluvremenu stvorili… »
Golman hrvatske posle penala: Najveći trenutak u mojoj karijeri

Golman hrvatske posle penala: Najveći trenutak u mojoj karijeri

Kurir 05.12.2022
Golman hrvatske fudbalske reprezentacije Dominik Livaković, koji je odbranio tri penala protiv Japana u utakmici osmine finala Svetskog prvenstva, rekao je da je to najveći trenutak njegove karijere. "Izuzetan je osećaj. Hvala bogu da se dobro… »
Japan potcenio hrvatsku? Dalić: Plasman u četvrtfinale SP je veliki rezultat!

Japan potcenio hrvatsku? Dalić: Plasman u četvrtfinale SP je veliki rezultat!

Kurir 05.12.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da je njegova ekipa u današnjoj utakmici osmine finala Svetskog prvenstva protiv Japana odigrala onako kako je trebalo sa takvim protivnikom i da je plasman u četvrtfinale veliki… »
Dajte nam i te brazilce Hrvatski golman skinuo Japancima tri gola, junak "kockastih" u plasmanu u četvrtfinale

Dajte nam i te brazilce Hrvatski golman skinuo Japancima tri gola, junak "kockastih" u plasmanu u četvrtfinale

Alo 05.12.2022
Hrvatski mediji oduševljeno izveštavaju o plasmanu njihove reprezentacije u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Vicešampion planete je u osmini finala eliminisao Japan, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (1:1, 3:1). Junak je bio golman Dominik… »

Vesti dana »