Povezane vesti
Smeju mi se iza leđa zbog devojke! Darko Lazić otkrio da li je Kaća još u braku - "Misle da nema pojma o životu"
Mondo 06.12.2022
Darko Lazić uživa u ljubavi sa novom izabranicom Katarinom za koju se šuška da je još uvek u braku, a pevač je sada otkrio istinu. Darko Lazić uživa u ljubavi sa novom izabranicom Katarinom za koju se šuška da je još uvek u braku, a pevač je sada otkrio… »
"Svi mi se smeju iza leđa zbog kaće" Darko Lazić otkrio da li mu je devojka još u braku, pa se zarekao na jedno
Kurir 06.12.2022
Folker Darko Lazić otkrio je kako se njegova devojka slaže sa njegovom decom, kao i da li je ona i dalje u braku, kako se spekulisalo u javnosti. - Kad mi dođu deca, Kaća se prema njima ponaša kao da im je druga majka. Njena sestra ima dvoje dece, majka… »
Vesti dana »

Uživo "Bitka počinje!" Iran lansirao hipersonične rakete, otkriveno šta je noćas bila meta Izraela: Tramp razmatra da li da naredi američke napade, Hamnei poslao zloslutnu poruku
Blic pre 19 minutajoš 23 povezane

Perači para padaju svuda po Srbiji! Najveća akcija hapšenja, UKP pretresa objekte širom zemlje
Blic pre 13 minutajoš 13 povezanih

Japanski premijer: I dalje postoje neslaganja sa SAD u pregovorima o carinama
Politika pre 4 minutajoš 8 povezanih

Uticaj veštačke inteligencije na medije prvi put tema na Međunarodnom ekonomskom forumu u Peterburgu
Sputnik pre 18 minutajoš 5 povezanih