Povezane vesti
Smeju mi se iza leđa zbog devojke! Darko Lazić otkrio da li je Kaća još u braku - "Misle da nema pojma o životu"
Mondo 06.12.2022
Darko Lazić uživa u ljubavi sa novom izabranicom Katarinom za koju se šuška da je još uvek u braku, a pevač je sada otkrio istinu. Darko Lazić uživa u ljubavi sa novom izabranicom Katarinom za koju se šuška da je još uvek u braku, a pevač je sada otkrio… »
"Svi mi se smeju iza leđa zbog kaće" Darko Lazić otkrio da li mu je devojka još u braku, pa se zarekao na jedno
Kurir 06.12.2022
Folker Darko Lazić otkrio je kako se njegova devojka slaže sa njegovom decom, kao i da li je ona i dalje u braku, kako se spekulisalo u javnosti. - Kad mi dođu deca, Kaća se prema njima ponaša kao da im je druga majka. Njena sestra ima dvoje dece, majka… »
Vesti dana »
Đedović: Cilj da se pregovori završe do kraja ove nedelje; Sijarto: MOL želi većinsko vlasništvo u NIS-u
RTV pre 27 minutajoš 43 povezane
Uživo: Kriza u Iranu Tolpa: Odlaganje pogubljenja demonstranta je znak spremnosti Teherana za deeskalaciju
Euronews pre 53 minutajoš 28 povezanih
(Foto, video) "Pežo" zgužvan kao konzerva, poginuo vozač Jezivi prizor na mestu stravične nesreće na Smederevskom putu: Osam osoba povređeno!
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Evo zašto Veljko i Anastasija nisu došli na očev pomen: Sveštenik iz hrama došao na groblje, Ražnatovići ispoštovali tradiciju, ali prvi put bez njih (video)
Kurir pre 27 minutajoš 22 povezane
Žreb za Australijan open 2026: Novak Đoković i Olga Danilović saznali protivnike
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 31 povezana