Povezane vesti
Dačić: Dogovor bismo mogli postići koliko sutra, ako bi Priština to htela
N1 Info 06.12.2022
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da ne veruje da će deklaracija o poštovanju svih sporazuma, koja će biti doneta na samitu u Tirani, "osvestiti" Prištinu da poštuje i ispuni obaveze koje su potpisali. Moje je lično uverenje, a mislim da… »
"Priština najveća prepreka za dogovor": Dačić: Kurtija teško osvestiti, EU i SAD ne mogu da kontrolišu "čedo" koje su stvorili…
Blic 06.12.2022
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da ne veruje da će deklaracija o poštovanju svih sporazuma, koja će biti doneta na samitu u Tirani "osvestiti" Prištinu da poštuje i ispuni obaveze koje su potpisali, prenosi RTV. - Moje je… »
Dačić: Kosovo izgubilo veliki broj glasova u UN, Priština se ne može osvestiti sve dok je Kurti premijer
Danas 06.12.2022
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je Kosovo izgubilo veliki broj glasova u Ujedinjenim nacijama i da mogu da računaju na 83 od 193 zemlje članice te međunarodne organizacije. „Izgubili su glasove upravo zbog toga što je svaka… »
Dačić: Prištinu teško osvestiti
Insajder 06.12.2022
Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, izjavio je danas da ne veruje da će deklaracija o poštovanju svih sporazuma, koja će biti doneta na samitu u Tirani "osvestiti" Prištinu da poštuje i ispuni obaveze koje su potpisali. Moje je lično uverenje… »
Vesti dana »
Stiže "zlatna jesen", vraća se miholjsko leto: Posle velikih padavina, od ovog datuma temperature 25 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
"Nema odmora na ovome svetu" Nikola Jokić dominirao, pa citirao lika iz popularne serije (video)
Večernje novosti pre 13 minutajoš 41 povezana
Vozač koji je izazvao nesreću na Novom Beogradu imao 1,17 promila alkohola u krvi
N1 Info pre 28 minutajoš 65 povezanih
Krvava noć u Čačku, dva mladića izbodena nožem: Zbog kafanske čarke jedan (20) bori se za život, drugi ima samo 19 godina
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih
Putin ušetao u rusku vojsku i tražio izveštaj o dve oblasti: Evo zašto mu je to jako važno!
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih