Povezane vesti
Umrla sam na 40 minuta i svima želim da kažem šta sam doživela! Kristi ispričala sve: Moj duh je napustio telo i otišao kod…
Kurir 06.12.2022
Kirsti Bortoft koja ima 49 godina umrla je na skoro sat vremena, kada je "oživela" rešila je da podeli svoje "magično" iskustvo sa drugima. Njen muž ju je 29. januara 2021. godine pronašao kako leži u sobi sa otvorenim očima i beživotnog tela. Prebačena… »
„Umrla sam na 40 minuta i svima želim da kažem šta sam doživela“
Nova 06.12.2022
Medicina nema objašnjenje. Kirsti Bortoft, 49, je umrla na skoro sat vremena – ali je vraćena u život i sada deli svoje „magično“ iskustvo. Kirsti je muž pronašao kako leži u dnevnoj sobi 29. januara 2021, sa otvorenim očima, ali „beživotnim“ telom… »
Vesti dana »
(Foto) „Počinjemo danas!“ NATO zemlje šalju vojsku na Grenland, završen ključni sastanak za samo 50 minuta, stigla čudna pretnja iz Bele kuće, oglasio se i Tramp: „Izbacite ih“
Blic pre 1 minutjoš 29 povezanih
Bliski istok spreman da detonira sve zbog Trampa: Iran stavio balističke rakete u pripravnost, izraelska vojska pod uzbunom
Večernje novosti pre 1 minutjoš 34 povezane
Brnabić: Poseta evropalamentaraca jeste najavljena, ali dolaze nepozvani
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Pregovori o Grenlandu u Beloj kući: Šefovi diplomatija Kopenhagena i Nuka danas popodne u Vašingtonu sa američkim sagovornicima
Večernje novosti pre 3 satajoš 29 povezanih