Повезане вести

Џон Траволта се емотивно опростио од Кирсти Ели: Иако нису били у браку, много су се волели

Џон Траволта се емотивно опростио од Кирсти Ели: Иако нису били у браку, много су се волели

Телеграф 06.12.2022
Њих двоје су имали посебну везу. Позната глумица Кирсти Ели преминула је у 71. години након борбе са раком. Од ње се опростио и колега Џон Траволта, који се огласио на Инстаграму. - С Кирсти сам имао једну од најпосебнијих… »
Џон Траволта се опростио од звезде серије "север и југ"! Поделио емотивне речи: Волим те, знам да ћемо се поново видети!

Џон Траволта се опростио од звезде серије "север и југ"! Поделио емотивне речи: Волим те, знам да ћемо се поново видети!

Курир 06.12.2022
Џон Траволта, Џејми Ли Кертис и бројне друге познате личности одали су почаст звезди серије "Кафић уздравље", Кирсти Ели која је преминула од рака у 71. години. Џон Траволта је са Ели глумио у остварењу "Види ко прича", а… »
Отишла је моја сродна душа, волим те заувек: Џон Траволта скрхан болом, ова љубав је била међу најјачим у Холивуду

Отишла је моја сродна душа, волим те заувек: Џон Траволта скрхан болом, ова љубав је била међу најјачим у Холивуду

Мондо 06.12.2022
Глумац Џон Траволта опростио се од своје "сродне душе", глумице Кирсти Ели која је преминула од рака. Глумац Џон Траволта опростио се од своје "сродне душе", глумице Кирсти Ели која је преминула од рака. Глумица Кирсти Ели… »

Вести дана »