Povezane vesti
Džon Travolta se emotivno oprostio od Kirsti Eli: Iako nisu bili u braku, mnogo su se voleli
Telegraf 06.12.2022
Njih dvoje su imali posebnu vezu. Poznata glumica Kirsti Eli preminula je u 71. godini nakon borbe sa rakom. Od nje se oprostio i kolega Džon Travolta, koji se oglasio na Instagramu. - S Kirsti sam imao jednu od najposebnijih veza ikad. Volim te, Kirsti… »
Džon Travolta se oprostio od zvezde serije "sever i jug"! Podelio emotivne reči: Volim te, znam da ćemo se ponovo videti!
Kurir 06.12.2022
Džon Travolta, Džejmi Li Kertis i brojne druge poznate ličnosti odali su počast zvezdi serije "Kafić uzdravlje", Kirsti Eli koja je preminula od raka u 71. godini. Džon Travolta je sa Eli glumio u ostvarenju "Vidi ko priča", a nakon čega su ostali… »
Otišla je moja srodna duša, volim te zauvek: Džon Travolta skrhan bolom, ova ljubav je bila među najjačim u Holivudu
Mondo 06.12.2022
Glumac Džon Travolta oprostio se od svoje "srodne duše", glumice Kirsti Eli koja je preminula od raka. Glumac Džon Travolta oprostio se od svoje "srodne duše", glumice Kirsti Eli koja je preminula od raka. Glumica Kirsti Eli preminula je u 72. godini… »
Vesti dana »
Aleksić optužio poslanike vlasti da učestvuju u prikrivanju istine o Novom Sadu: Njih 145 nije glasalo
N1 Info pre 42 minutajoš 58 povezanih
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane
Rumunija: Tvrdi desničar i liderka desnog centra u drugom krugu predsedničkih izbora
Glas Amerike pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetari otvorili mogućnost nezaključivanja ocena na polugodištu: Štrajk se nastavlja, rešenje ni na vidiku
NIN pre 54 minutajoš 15 povezanih