Povezane vesti
Proslaviće novu godinu u kući, pa mogu u Zadrugu! Dalilin otac izneo šok detalje pomirenja s Dejanom, a Aleks izvređao!
Mondo 06.12.2022
Huso Mujić se nada pomirenju ćerke Dalile i bivšeg zeta Dejana Dragojevića, i kaže da će biti najsrećniji čovek na svetu kada se to desi. Huso Mujić se nada pomirenju ćerke Dalile i bivšeg zeta Dejana Dragojevića, i kaže da će biti najsrećniji čovek na… »
"Aleksandra je laka devojka, nema obraza": Huso Mujić nakon što je Dejan ostavio Nikolićevu: "Dalila i on će zajedno slaviti…
Blic 06.12.2022
Nakon što je Dejan Dragojević ostavio Aleksandru Nikolić zbog njenog odnosa sa Filipom Carem, oglasio se i Huso Mujić koji i dalje veruje da će se njegova ćerka i bivši zet pomiriti. - Dalila i Dejan će se pomiriti, i to uskoro! Kad god moja ćerka dođe u… »
Najavio pomirenje Dalile i Dejana: Huso Mujić u emotivnoj ispovesti otkrio nepoznate detalje iz ćerkinog doma
Alo 06.12.2022
Nikad iskreniji, još uvek se nada pomirenju Dalile i Dejana! - Dalila i Dejan Dragojević će se pomiriti. Ubeđen sam da će slaviti Novu godinu zajedno u svojoj kući, a zatim ući u "Zadrugu", započeo je priču starletin otac Huso Mujić! Huso Mujić otkriva… »
Vesti dana »
Vikend pred nama donosi i do 34 stepena, evo kada stiže osveženje
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 24 povezane
Devet dana u tunelu posle poplava – dvojica muškaraca u Nepalu pronađeni živi
RTS pre 35 minutajoš 11 povezanih
Više povređenih u tri udesa: Sve se desilo u isto vreme, jedna osoba teže povređena
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Nastavlja se agonija nosilaca na US openu: Eliminisani 7. teniser sveta, Muzeti, talentovani Peruanac…
Danas pre 55 minutajoš 15 povezanih
Elektrodistribucija Niš najavila isključenja struje za 04. 09. 2026.
Naissus info pre 1 satjoš 10 povezanih