Повезане вести

Ристић (Уједињени): Близу сам да тужим Вучића јер тврди да од Приштине примам новац

Ристић (Уједињени): Близу сам да тужим Вучића јер тврди да од Приштине примам новац

Бета 06.12.2022
Посланик "Уједињених" у Скупштини Србије и бивши председник општине Зубин Поток Славиша Ристић изјавио је данас да је близу одлуке да тужи председника Србије Александра Вучића јер је у више наврата тврдио да је примао стотине… »
Посланик са Косова жели да тужи Вучића: Ако ми се нешто деси, он је одговоран

Посланик са Косова жели да тужи Вучића: Ако ми се нешто деси, он је одговоран

Н1 Инфо 06.12.2022
Посланик "Уједињених" у Скупштини Србије и бивши председник општине Зубин Поток Славиша Ристић изјавио је да је близу одлуке да тужи председника Србије Александра Вучића јер је у више наврата тврдио да је примао стотине хиљада… »

Радио сто плус 06.12.2022
“Александре Вучићу, за безбедност моју и моје породице, као и пријатеља из покрета Отаџбина, ако нам се нешто деси ти ћеш бити одговоран за подстрекивање”, рекао је Ристић новинарима у Скупштини. Подсетио је да је председник… »

Вести дана »