Povezane vesti
"Izgledao je prestrašeno i izbezumljeno": Meštani ispričali kako su našli hrvatske pilote koji su se juče srušili u MiG-21…
Blic 07.12.2022
Kod Voćina u Virovitičko-podravskoj županiji juče nešto pre 14 sati srušio se avion MiG-21, a obojica pilota preživela su pad jer su se na vreme katapultirala. -Bio sam u birtiji i čuo sam prasak. Kao da se nešto srušilo. Izašao sam napolje i prolaznici… »
Ovo su hrvatski piloti koji su preživeli pad MiG-a
Telegraf 07.12.2022
Na konferenciji za medije saopšteno je da su oba pilota imala oko 2.000 sati letenja u karijeri, kao i da se radi o izuzetno iskusnim pilotima. Pukovnik Zvonimir Milatović i oficir Ivan Lukan piloti su koji su se uspešno katapultirali iz MiG-a 21 pre… »
Meštani koji su pronašli pilota hrvatskog aviona: "Bio je prestrašen i izbezumljen, nije znao šta se dogodilo"
Telegraf 07.12.2022
Jedan pilot sam je izašao iz šume i došetao do sela, dok je drugog locirao vojni helikopter, a pronašao ga je jedan od mještana. Kod Voćina u Virovitičko-podravskoj županiji danas nešto pre 14 sati srušio se avion MiG-21, a obojica pilota preživela su… »
Vesti dana »

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana