Povezane vesti
Klajsters: Postavila bih Đokoviću milion pitanja
Vesti online 07.12.2022
Legendarna teniserka Kim Klajsters veruje da Novak Đoković ima velike šanse da osvoji Australijan open. Đoković je devetostruki šampion u Melburnu, a na prošlom turniru nije učestvovao iz dobro poznatih razloga. – Sigurna sam da će biti motivisaniji nego… »
N1 Info 07.12.2022
Legendarna teniserka Kim Klajsters veruje da Novak Đoković ima velike šanse da osvoji Australijan open. Đoković je devetostruki šampion u Melburnu, a na prošlom turniru nije učestvovao iz dobro poznatih razloga. #related-news_0 „Sigurna sam da će biti… »
Sport klub 07.12.2022
Legendarna teniserka Kim Klajsters veruje da Novak Đoković ima velike šanse da osvoji Australijan open. Đoković je devetostruki šampion u Melburnu, a na prošlom turniru nije učestvovao iz dobro poznatih razloga. „Sigurna sam da će biti motivisaniji nego… »
Vesti dana »
Vučić: Pravosudni zakoni doneti u skladu sa Ustavom, nedostajala široka javna rasprava
RTS pre 48 minutajoš 17 povezanih
Predsednik Srbije: Služenje obaveznog vojnog roka 75 dana od decembra ove ili marta 2027.
Beta pre 8 minutajoš 32 povezane
Prevoznici u Crnoj Gori prekidaju blokadu teretnog saobraćaja na granicama
Slobodna Evropa pre 3 minutajoš 31 povezana
Lukoil prodaje poslovanje američkoj investicionoj grupi, čeka se 'mig' Vašingtona
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Ukrajinka se okrenula i otišla od Sabalenke: Celom stadionu rekla da neće da se rukuje
Mondo pre 33 minutajoš 29 povezanih