Повезане вести

"Мученица, није ни раскинула, а већ има дечка" Ђедовић у свом шок стилу: Дејан нек пређе на мушкарце или нек живи у целибату!…

"Мученица, није ни раскинула, а већ има дечка" Ђедовић у свом шок стилу: Дејан нек пређе на мушкарце или нек живи у целибату!…

Курир 07.12.2022
Александра Николић, не знајући да је остављена од стране Дејана Драгојевића, данас се пољубила са својим бившим момком, Филипом Царем, због кога је њен дечко претходне сезоне доживео крах брака и прави емотивни ролеркостер… »
Филип Цар сковао паклени план! Преотео Дејану девојку, а све због ње! Испливали сви детаљи скандалозног циља

Филип Цар сковао паклени план! Преотео Дејану девојку, а све због ње! Испливали сви детаљи скандалозног циља

Курир 07.12.2022
Филип Цар по свему судећи, највише воли да преузима изабранице бившег саборца из ријалитија Дејана Драгојевића. Због њега се Далила развела од Драгојевића, а чим је прошле недеље ушао у ријалити, одмах се бацио у освајање… »
Филип Цар се договорио с продукцијом за 20.000 евра?! Откривено који задатак има у Задрузи, никоме неће бити добро!

Филип Цар се договорио с продукцијом за 20.000 евра?! Откривено који задатак има у Задрузи, никоме неће бити добро!

Мондо 07.12.2022
Филип Цар је поново у Задрузи и направио је хаос чим је стигао у Шимановце, а откривено је и који задатак има у ријалитију, нарочито када су у питању бивше девојке. Филип Цар је поново у Задрузи и направио је хаос чим је стигао… »
Син моке славнића доживео емотивни слом: Бежи из Задруге због Алекс, брига га за 50.000 € - лупа на капију из све снаге

Син моке славнића доживео емотивни слом: Бежи из Задруге због Алекс, брига га за 50.000 € - лупа на капију из све снаге

Блиц 07.12.2022
Звездан Славнић наводно жели да побегне из "Задруге" због Александре Николић. Старлета се прво мувала са њима, а када је у ријалити ушао Филип Цар, Звездан је остао у другом плану. - Све ми се скупило! Не могу више да трпим да… »
Александру ће ово дотући: Ево колико је новца добио Филип Цар да је отме од Дејана

Александру ће ово дотући: Ево колико је новца добио Филип Цар да је отме од Дејана

Свет & Скандал 07.12.2022
Филип Цар и Александра Николић могли би да заврше заједно, али не из љубави Филип Цар, по свему судећи, највише воли да преузима изабранице бившег саборца из ријалитија Дејана Драгојевића. Због њега се Далила развела од… »
Шок! Филип Цар има паклени план Ушао је у Задругу са једним циљем и узео 20.000 евра! Александра ће побеснети кад сазна

Шок! Филип Цар има паклени план Ушао је у Задругу са једним циљем и узео 20.000 евра! Александра ће побеснети кад сазна

Блиц 07.12.2022
Филип Цар, наводно је у "Задругу" ушао по задатку, да освоји Александру Николић и за то је добио 20.000 евра од продукције. Филип се, се унапред договорио да направи нови љубавни заплет у "Задрузи". Он је у освајање кренуо… »
"Хтела сам да се убијем због филипа цара": Мајка Александре Николић шаље вапај упомоћ: "Докрајчиће ме ако легне са њим"

"Хтела сам да се убијем због филипа цара": Мајка Александре Николић шаље вапај упомоћ: "Докрајчиће ме ако легне са њим"

Блиц 06.12.2022
Словенка, мајка учеснице "Задруге" Александре Николић, очајна је због могућности да њена ћерка поново уплови у емотивну везу са некадашњим момком Филипом Царем, од ког се, откако се он уселио у Белу кућу, не одваја. Доскорашњи… »

Вести дана »