Povezane vesti
Bacio me, počeo da me ljubi, i danas osećam taj smrad: Šok tvrdnje Jovane Jeremić - "Ministar je pokušao da..."
Mondo 07.12.2022
Jovana Jeremić tvrdi da ju je političar, trideset godina stariji od nje, namamio kod njega u stan i da se jedva izvukla odatle. Jovana Jeremić tvrdi da ju je političar, trideset godina stariji od nje, namamio kod njega u stan i da se jedva izvukla… »
"Ministar DS je pokušao da me napastvuje" Jovana Jeremić iznela šokantne tvrdnje
Kurir 07.12.2022
"Ministar u vladi Demokratske stranke je pokušao da me siluje! Namamio me je kod njega u stan, zaključao vrata, bacio me na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Jedva sam se spasla", iznela je Jovana Jeremić šokantne tvrdnje. Voditeljka je prvi put javno… »
Vesti dana »
Ovo je uhapšeni komandant elitne jedinice policije: Prvi čovek Interventne 92 tereti se za trgovinu uticajem, prikrivao pucnjavu u restoranu u Beogradu?! (foto)
Kurir pre 53 minutajoš 67 povezanih
Nastavljeno suđenje u slučaju "Generalštab": Sekretarka Ministarstva kulture odbacila optužbe
NIN pre 13 minutajoš 26 povezanih
Temperatura pada za 15 stepeni: Ovi delovi Srbije će biti prvi na udaru nevremena
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
Više od 20.000 ljudi bez vode posle američkih udara na jugu Irana
Politika pre 8 minutajoš 29 povezanih
Analiza: Mercov predlog o proširenju EU otvara ključna pitanja
Radio sto plus pre 33 minutajoš 20 povezanih