Povezane vesti

Plakalo je i nebo: Pevač Simo Belenzada (29) danas je sahranjen na Centralnom groblju u Futogu

Plakalo je i nebo: Pevač Simo Belenzada (29) danas je sahranjen na Centralnom groblju u Futogu

Kurir 07.12.2022
FUTOGA - Simo Belenzada (29) iz Futoga, pevač zlatnog glasa, koji je izgubio život vraćajući se iz Gajdobre kući, kada je automobilom udario u drvo kraj puta, sahranjen je danas na Centralnom groblju u Futogu. Na poslednjem ispraćaju mladića i nebo… »
„Bio je vrsan pevač, bol za bratom neće prestati“: Neutešan brat nastradalog pevača iz Futoga

„Bio je vrsan pevač, bol za bratom neće prestati“: Neutešan brat nastradalog pevača iz Futoga

Nova 07.12.2022
Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga koji je izgubio život u noći između ponedeljka i utorka, oko dva sata posle ponoći, kada je automobilom udario u drvo kraj puta vraćajući se kući, sahranjen je danas u 15 časova na groblju u Futogu. Kako za… »
Novi detalji udesa u kom je stradao pevač: Ubeđivali ga da prespava kod druga zbog kvara s kolima, on ipak krenuo na put

Novi detalji udesa u kom je stradao pevač: Ubeđivali ga da prespava kod druga zbog kvara s kolima, on ipak krenuo na put

Nova 07.12.2022
Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga izgubio je život vračajući se iz Gajdobre kući, kada je automobilom udario u drvo kraj puta. Sa njim u kolima bile su i njegove dve najbolje drugarice iz detinjstva, N. V. (27) iz Veternika i S. V. (30) iz Futoga… »
Gde ćeš mi tako mlad, dušo moje duše: Kuma poginulog pevača bila sa njim u kolima smrti, sad se u suzama oprašta…

Gde ćeš mi tako mlad, dušo moje duše: Kuma poginulog pevača bila sa njim u kolima smrti, sad se u suzama oprašta…

Kurir 07.12.2022
Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga u noći između ponedeljka i utorka izgubio je život vraćajući se iz Gajdobre svojoj kući. On je automobilom udario u drvo kraj puta i preminuo na licu mesta. Sa njim su u vozilu bile i dve njegove najbolje… »
Tragedija pevača iz Futoga Poznato gde je Sima išao kada se zakucao u drvo i poginuo, otkriveno i da li je pio! Novi detalji…

Tragedija pevača iz Futoga Poznato gde je Sima išao kada se zakucao u drvo i poginuo, otkriveno i da li je pio! Novi detalji…

Kurir 07.12.2022
Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga izgubio je život vračajući se iz Gajdobre kući, kada je automobilom udario u drvo kraj puta. Sa njim u kolima bile su i njegove dve najbolje drugarice iz detinjstva, N. V. (27) iz Veternika i S. V. (30) iz Futoga… »

Vesti dana »