Повезане вести
Курир сазнаје, спречена трагедија у школи у Новом Београду: Наставник насред часа спасао ученицу (13), детаљи драме на ИИ…
Курир 07.12.2022
БЕОГРАД - У једној основној школи у Новом Београду у понедељак је за длаку спречена трагедија и то насред часа, захваљујући искључиво присебности наставника, сазнаје незванично Курир. Према првим информацијама, драма се збила… »
Драма у школи на Новом Београду: Ученица (13) покушала да се убије скоком са прозора, наставница је задржала
Нова 07.12.2022
Права драма одиграла се у понедељак око 13 часова у једној Основној школи у Београду када је ученица (13) насред часа покушала да скочи са прозора. Само захваљујући прибраности наставнице која је успела да задржи девојчицу… »
Драма у школи на Новом Београду: Ученица (13) покушала да се убије скоком са прозора, наставница је задржала
Телеграф 07.12.2022
О случају је обавештена полиција и тужилаштво. Права драма одиграла се у понедељак око 13 часова у једној Основној школи у Београду када је ученица (13) насред часа покушала да скочи са прозора, сазнаје "Телеграф.рс". Само… »
Вести дана »
Од данас почиње електронска пријава за упис права својине на територији Прокупља
Јужне вести пре 9 минутајош 39 повезаних
Пропао Трампов план: Нови сукоби Тајланда и Камбоџе, има мртвих и рањених
Данас пре 1 сатјош 29 повезаних
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 31 повезана
"Било ми је тешко да их оставим..." Дончић врло емотиван након што је други пут постао тата: "Две девојчице, сигурно ће ми од живота направити пакао"
Курир пре 14 минутајош 30 повезаних
НИС-ове пумпе од јутрос раде, плаћање и даље могуће Дина картицама, кешом и ИПС-ом
Глас Зајечара пре 29 минутајош 19 повезаних