Повезане вести

"Ја сам дете из епрувете": Син наше певачице о непознатим детаљима из живота: "Не стидим се тога"

"Ја сам дете из епрувете": Син наше певачице о непознатим детаљима из живота: "Не стидим се тога"

Блиц 07.12.2022
Сина водитеља Зорана Пејића Пеје и певачице Злате Петровић, Јована немамо прилике често да видимо у јавности, а сада је за медије оголио душу. Он за себе каже да је Божје дете, а пред камерама је изнео детаљ који се догодио на… »
„Ја сам дете из епрувете“: Син познате певачице открио како је зачет

„Ја сам дете из епрувете“: Син познате певачице открио како је зачет

Нова 07.12.2022
Јован је први пут говорио о приватном животу. Сина Злате Петровић и Зорана Пејића Пеје ретко виђамо у јавности, а сада је одлучио да открије непознате детаље из њиховог живота. Наиме, Јован Пејић је истакао да му никада није… »
Дете сам из епрувете и не стидим се тога! Пејин син први пут испричао - Због Арканове сахране моја мајка није оперисана

Дете сам из епрувете и не стидим се тога! Пејин син први пут испричао - Због Арканове сахране моја мајка није оперисана

Мондо 07.12.2022
Јован Пејић је дете познатих родитеља и живи скромно, а сада је открио неке ствари о свом рођењу и како је добио име. Јован Пејић је дете познатих родитеља и живи скромно, а сада је открио неке ствари о свом рођењу и како је… »

Вести дана »