Повезане вести
"Ја сам дете из епрувете": Син наше певачице о непознатим детаљима из живота: "Не стидим се тога"
Блиц 07.12.2022
Сина водитеља Зорана Пејића Пеје и певачице Злате Петровић, Јована немамо прилике често да видимо у јавности, а сада је за медије оголио душу. Он за себе каже да је Божје дете, а пред камерама је изнео детаљ који се догодио на… »
„Ја сам дете из епрувете“: Син познате певачице открио како је зачет
Нова 07.12.2022
Јован је први пут говорио о приватном животу. Сина Злате Петровић и Зорана Пејића Пеје ретко виђамо у јавности, а сада је одлучио да открије непознате детаље из њиховог живота. Наиме, Јован Пејић је истакао да му никада није… »
Дете сам из епрувете и не стидим се тога! Пејин син први пут испричао - Због Арканове сахране моја мајка није оперисана
Мондо 07.12.2022
Јован Пејић је дете познатих родитеља и живи скромно, а сада је открио неке ствари о свом рођењу и како је добио име. Јован Пејић је дете познатих родитеља и живи скромно, а сада је открио неке ствари о свом рођењу и како је… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 2 сатајош 31 повезана
Ђукановић: Високи савет судства да реагује на све судије које су дале подршку студентима
Нови магазин пре 1 сатјош 23 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 4 сатијош 51 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 3 сатајош 34 повезане
„Надам се да ће остати свој“: Моћне речи за новог шампиона Формуле 1
Нова пре 2 сатајош 47 повезаних