Повезане вести

Грујичић: Ивана Сташевић Карличић требало би да буде смењена

Грујичић: Ивана Сташевић Карличић требало би да буде смењена

Инсајдер 07.12.2022
Министарка здравља Даница Грујичић изјавила је да је она предложила да се смени Ивана Сташевић Карличић садашња директорка психијатријске клинике "Лаза Лазаревић", али да само Влада Србије може да донесе такву одлуку… »
Грујичић: Предложила сам смену директорке „Лазе Лазаревића“, Влада доноси одлуку

Грујичић: Предложила сам смену директорке „Лазе Лазаревића“, Влада доноси одлуку

Нова 07.12.2022
Министарка здравља Даница Грујичић изјавила је да је она предложила да се смени Ивана Сташевић Карличић садашња директорка клинике Лаза Лазаревић, али да само Влада Србије може да донесе такву одлуку. Министарка је подсетила да… »

Н1 Инфо 07.12.2022
Министарка здравља Даница Грујичић изјавила је да је она предложила да се смени Ивана Сташевић Карличић садашња директорка клинике Лаза Лазаревић, али да само Влада Србије може да донесе такву одлуку. Министарка је подсетила да… »
Грујичић: Директорку клинике Лаза Лазаревић може да смени само Влада Србије

Грујичић: Директорку клинике Лаза Лазаревић може да смени само Влада Србије

РТВ 07.12.2022
БЕОГРАД - Министарка здравља Даница Грујичић изјавила је данас да је она предложила да се смени Ивана Сташевић Карличић садашња директорка клинике Лаза Лазаревић, али да само Влада Србије може да донесе такву одлуку. Министарка… »
Грујичић: Предложила сам да се смени директорка клинике Лаза Лазаревић, али одлуку о томе доноси Влада Србије

Грујичић: Предложила сам да се смени директорка клинике Лаза Лазаревић, али одлуку о томе доноси Влада Србије

Еуроневс 07.12.2022
Министарка здравља Даница Грујичић изјавила је данас да је она предложила да се смени Ивана Сташевић Карличић, садашња директорка Клинике за психијатријске болести "Лаза Лазаревић", али да само Влада Србије може да донесе такву… »

Вести дана »