Povezane vesti
Grujičić: Ivana Stašević Karličić trebalo bi da bude smenjena
Insajder 07.12.2022
Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je da je ona predložila da se smeni Ivana Stašević Karličić sadašnja direktorka psihijatrijske klinike "Laza Lazarević", ali da samo Vlada Srbije može da donese takvu odluku. Ministarka je podsetila da su 23… »
Grujičić: Predložila sam smenu direktorke „Laze Lazarevića“, Vlada donosi odluku
Nova 07.12.2022
Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je da je ona predložila da se smeni Ivana Stašević Karličić sadašnja direktorka klinike Laza Lazarević, ali da samo Vlada Srbije može da donese takvu odluku. Ministarka je podsetila da je činjenica da su 23… »
Grujičić: Predložila sam smenu direktorke „Laze Lazarevića“, Vlada donosi odluku
N1 Info 07.12.2022
Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je da je ona predložila da se smeni Ivana Stašević Karličić sadašnja direktorka klinike Laza Lazarević, ali da samo Vlada Srbije može da donese takvu odluku. Ministarka je podsetila da je činjenica da su 23… »
Grujičić: Direktorku klinike Laza Lazarević može da smeni samo Vlada Srbije
RTV 07.12.2022
BEOGRAD - Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je danas da je ona predložila da se smeni Ivana Stašević Karličić sadašnja direktorka klinike Laza Lazarević, ali da samo Vlada Srbije može da donese takvu odluku. Ministarka je podsetila da je… »
Grujičić: Predložila sam da se smeni direktorka klinike Laza Lazarević, ali odluku o tome donosi Vlada Srbije
Euronews 07.12.2022
Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je danas da je ona predložila da se smeni Ivana Stašević Karličić, sadašnja direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević", ali da samo Vlada Srbije može da donese takvu odluku. Ministarka je… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas i vremenska prognoza u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 32 povezane

EU sazvala hitan sastanak zbog Trampovih planova za Ukrajinu
Serbian News Media pre 25 minutajoš 35 povezanih

Završen prvi upisni rok Univerziteta u Beogradu, na 17 studijskih programa popunjena sva mesta
RTS pre 26 minutajoš 16 povezanih

Gužva na izlazu iz Splita, nekoliko ljudi evakuisano, stigli kanaderi Dramatično stanje zbog velikog požara (foto/video)
Alo pre 26 minutajoš 14 povezanih