Povezane vesti
Moj sin nije prešao granicu, ja žalim Dejana: Moka Slavnić o Zvezdanovom odnosu s Aleks - "Da li si videla nešto drugo?"
Mondo 07.12.2022
Zoran Moka Slavnić uključio se u emisiju i rekao šta ima na temu odnosa njegovog sina Zvezdana Slavnića sa Aleksandrom Nikolić u Zadruzi. Zoran Moka Slavnić uključio se u emisiju i rekao šta ima na temu odnosa njegovog sina Zvezdana Slavnića sa… »

Moka se uživo uključio u program da sinu odbrani čast Progovorio o Zvezdanovom odnosu sa Aleks, spomenuo Dejana: Meni je njega…
Kurir 07.12.2022
Otac Zvezdana Slavnića, legendarnog košarkaša, Zorana Moku Slavnića, koji je ovom prilikom progovorio o Zvezdanovom odnosu sa Aleks Nikolić, ali i njenom flertu sa Filipom Carem. - Izuzetno zadovoljan, to može neko da sprovede i pod "je**ga, ćale mu je"… »

Vesti dana »
POKS: Leks specijalis o Generalštabu je izdaja i ponižavanje nacionalnog dostojanstva
Beta pre 40 minutajoš 77 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka treći dan štrajkuje glađu, ispred Skupštine mirno - policija čuva Ćacilend
N1 Info pre 55 minutajoš 39 povezanih
Švedska preusmerava pomoć Srbiji sa državnih institucija na civilno društvo zbog problema u vladavini prava
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 6 povezanih
Vladimir Štimac saslušan, danas odluka o određivanju pritvora
Radio 021 pre 40 minutajoš 21 povezana
Novi trener Partizana čestitao kapitenu posle sukoba: "Tako se brani grb i institucija"
Mondo pre 5 minutajoš 31 povezana