Повезане вести
Мој син није прешао границу, ја жалим Дејана: Мока Славнић о Звездановом односу с Алекс - "Да ли си видела нешто друго?"
Мондо 07.12.2022
Зоран Мока Славнић укључио се у емисију и рекао шта има на тему односа његовог сина Звездана Славнића са Александром Николић у Задрузи. Зоран Мока Славнић укључио се у емисију и рекао шта има на тему односа његовог сина… »
Мока се уживо укључио у програм да сину одбрани част Проговорио о Звездановом односу са Алекс, споменуо Дејана: Мени је њега…
Курир 07.12.2022
Отац Звездана Славнића, легендарног кошаркаша, Зорана Моку Славнића, који је овом приликом проговорио о Звездановом односу са Алекс Николић, али и њеном флерту са Филипом Царем. - Изузетно задовољан, то може неко да спроведе и… »
Вести дана »

Свечано отварање ауто-пута до Пожеге; Вучић: Поносан сам, јер смо упркос свему завршили најтежу деоницу
РТС пре 24 минутајош 48 повезаних

Тражити судско одлучивање: Савет адвокатице Ел Сараге онима који су добили прекршајне налоге због блокада
Данас пре 10 минутајош 27 повезаних

Муп: Током ноћи легитимисано 1.130 особа, приведено 107: Инциденти забележени у Београду и Зрењанину
Блиц пре 49 минутајош 22 повезане

Гувернер Тексаса прогласио ванредно стање због поплава, Трамп шаље федералну помоћ
Еуроневс пре 2 сатајош 22 повезане

Топлотни талас се наставља у Србији – температура до 36 степени
Глас Зајечара пре 1 сатјош 18 повезаних