Povezane vesti
Moj sin nije prešao granicu, ja žalim Dejana: Moka Slavnić o Zvezdanovom odnosu s Aleks - "Da li si videla nešto drugo?"
Mondo 07.12.2022
Zoran Moka Slavnić uključio se u emisiju i rekao šta ima na temu odnosa njegovog sina Zvezdana Slavnića sa Aleksandrom Nikolić u Zadruzi. Zoran Moka Slavnić uključio se u emisiju i rekao šta ima na temu odnosa njegovog sina Zvezdana Slavnića sa… »
Moka se uživo uključio u program da sinu odbrani čast Progovorio o Zvezdanovom odnosu sa Aleks, spomenuo Dejana: Meni je njega…
Kurir 07.12.2022
Otac Zvezdana Slavnića, legendarnog košarkaša, Zorana Moku Slavnića, koji je ovom prilikom progovorio o Zvezdanovom odnosu sa Aleks Nikolić, ali i njenom flertu sa Filipom Carem. - Izuzetno zadovoljan, to može neko da sprovede i pod "je**ga, ćale mu je"… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) nevreme u Srbiji, iz sata u sat: Pogledajte spisak okruga gde su moguće superćelije: Rhmz će izdavati hitna upozorenja
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih

Loš žreb za Zvezdu: Dinamo Kijev potencijalni protivnik za Ligu šampiona
Serbian News Media pre 19 minutajoš 32 povezane

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u saobraćaju u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane