Повезане вести
Нови шок-снимак на мрежама: Разредна из Врчина ђацима прети батинашима?! "Имам више пара него ти па ћу да дам да те лепо млате"…
Курир 07.12.2022
БЕОГРАД - На друштвеним мрежама појавио се још један у серији шок-снимака из наших школа на којем се чује како наставница, и уједно разредни старешина, одељења једне основне школе у Београду прети својим ђацима да ће им довести… »
Наставница прети батинашима: „Нећу ја да прљам руке, платићу другима да те млате“!
Луфтика 07.12.2022
Снимак претњи наставнице Ј. В. која је и разредни старешина одељења 8/3 Основне школе „Свети Сава“ у Врчину, на коме се чује како прети својим ђацима батинашима, оставио нас је без речи. Посебно у дану када сазнајемо да је још… »
Наставница београдске школе претила ђацима да ће их пребити батинаши! "Доста ми вас је", директор остао затечен снимком
Мондо 07.12.2022
Наставница Основне школе "Свети Сава" у Врчину је претила ђацима, а један од њих је то снимио и објавио на мреже. Наставница Основне школе "Свети Сава" у Врчину је претила ђацима, а један од њих је то снимио и објавио на мреже… »
"Нисте ви јачи од нас. Заслужили сте батине": Наставница у Врчину деци запретила батинама, огласио се директор
Телеграф 07.12.2022
Ангажован је Тим за заштиту од насиља. Пре два дана се на друштвеним мрежама појавила информација да је једна наставница у ОШ "Свети Сава "из Врчина претила ученицима. Како се наводи, она је деци запретила батинама, које ће… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана