Повезане вести

Нови шок-снимак на мрежама: Разредна из Врчина ђацима прети батинашима?! "Имам више пара него ти па ћу да дам да те лепо млате"…

Нови шок-снимак на мрежама: Разредна из Врчина ђацима прети батинашима?! "Имам више пара него ти па ћу да дам да те лепо млате"…

Курир 07.12.2022
БЕОГРАД - На друштвеним мрежама појавио се још један у серији шок-снимака из наших школа на којем се чује како наставница, и уједно разредни старешина, одељења једне основне школе у Београду прети својим ђацима да ће им довести… »
Наставница прети батинашима: „Нећу ја да прљам руке, платићу другима да те млате“!

Наставница прети батинашима: „Нећу ја да прљам руке, платићу другима да те млате“!

Луфтика 07.12.2022
Снимак претњи наставнице Ј. В. која је и разредни старешина одељења 8/3 Основне школе „Свети Сава“ у Врчину, на коме се чује како прети својим ђацима батинашима, оставио нас је без речи. Посебно у дану када сазнајемо да је још… »
Наставница београдске школе претила ђацима да ће их пребити батинаши! "Доста ми вас је", директор остао затечен снимком

Наставница београдске школе претила ђацима да ће их пребити батинаши! "Доста ми вас је", директор остао затечен снимком

Мондо 07.12.2022
Наставница Основне школе "Свети Сава" у Врчину је претила ђацима, а један од њих је то снимио и објавио на мреже. Наставница Основне школе "Свети Сава" у Врчину је претила ђацима, а један од њих је то снимио и објавио на мреже… »
"Нисте ви јачи од нас. Заслужили сте батине": Наставница у Врчину деци запретила батинама, огласио се директор

"Нисте ви јачи од нас. Заслужили сте батине": Наставница у Врчину деци запретила батинама, огласио се директор

Телеграф 07.12.2022
Ангажован је Тим за заштиту од насиља. Пре два дана се на друштвеним мрежама појавила информација да је једна наставница у ОШ "Свети Сава "из Врчина претила ученицима. Како се наводи, она је деци запретила батинама, које ће… »

Вести дана »