Повезане вести

Била је једна од најслађих глумица, а онда ју је опака болест "покосила": Ове године су најкритичније - право на преглед

Била је једна од најслађих глумица, а онда ју је опака болест "покосила": Ове године су најкритичније - право на преглед

Мондо 07.12.2022
Глумица Кирсти Ели преминула је након тешке борбе са овом врстом канцера... Глумица Кирсти Ели преминула је након тешке борбе са овом врстом канцера... Јуче је у свим светским медијима одјекнула вест да је преминула глумица… »
Џон Траволта се опростио од Кирсти Ели емотивном поруком

Џон Траволта се опростио од Кирсти Ели емотивном поруком

Данас 07.12.2022
Глумица Кирсти Ели преминула је у 71. години након борбе са раком, а глумац и колега Џон Траволта опростио се данас од ње на Инстаграму. „Кирсти и ја смо имали посебну везу. Волим те Кирсти. Знам да ц́емо се поново видети“… »
Са Кирсти сам имао посебан однос, срешћемо се поново Холивуд се опрашта од преминуле глумице

Са Кирсти сам имао посебан однос, срешћемо се поново Холивуд се опрашта од преминуле глумице

Ало 07.12.2022
Холивудска глумица Кирсти Ели, најпознатија по улози у серији „Кафић Уздравље“ из 80-их и 90-их, преминула је од канцера у 71. години, саопштили су чланови њене породице. Џон Траволта, који је са њом глумио у филму „Гле ко то… »

Вести дана »