Povezane vesti
Otkriveno ko je muškarac čije telo je pronađeno kod niša: Unuk verovao da će se Slavoljub vratiti i kad su svi drugi…
Kurir 07.12.2022
Ja sam jedini u čitavoj porodici verovao da će se deka vratiti kući. Svi su mi govorili da je previše vremena prošlo i da verovatno više nije među živima, ali sam ja sve do danas imao nadu da ću ga opet videti. Bio sam veoma blizak sa njim. Nakon… »
Ovo je muškarac čije je telo nađeno kod Niša: Unuk se nadao njegovom povratku i kada su svi izgubili nadu
Telegraf 07.12.2022
"Pre nekoliko godina se izgubio tu kod Gradske toplane, ali me je pozvao telefonom i objasnio gde se nalazi pa sam ga ja doveo kući" "Ja sam jedini u čitavoj porodici verovao da će se deka vratiti kući. Svi su mi govorili da je previše vremena… »
Vesti dana »

Direktor BIA tvrdio da niko nije video zvučni top na protestu, a onda je „dobio“ i slike i snimke i demonstraciju
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 23 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 23 minutajoš 33 povezane

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 7 satijoš 14 povezanih

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića
Večernje novosti pre 4 satijoš 48 povezanih