Повезане вести

Ивановић: За нас је ово само још једна утакмица са Партизаном

Ивановић: За нас је ово само још једна утакмица са Партизаном

Политика 07.12.2022
- Ово ће бити потпуно другачија утакмица, јер ће се све променити, ми ћемо бити другачији и Партизан ће бити другачији, изјавио је тренере кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић дан пре утакмице са Партизаном. Кошаркаши Црвене… »
Пантер се одомаћио: „Има играча који су били на другој страни – анимозитет постоји!“

Пантер се одомаћио: „Има играча који су били на другој страни – анимозитет постоји!“

Хот спорт 07.12.2022
Ипак, све је ово само игра и кошарка. Велики, историјски први, вечити дерби у оквиру Евролиге, биће одигран сутра од 20 часова и 30 минута у Штарк Арени. Партизан ће угостити Црвену звезду. Пред овај меч, говорио је капитен… »
Душко Ивановић: Чека нас потпуно другачија утакмица са Партизаном

Душко Ивановић: Чека нас потпуно другачија утакмица са Партизаном

Еуроневс 07.12.2022
Кошаркаши Црвене звезде сутра гостују Партизану у оквиру 12. кола Евролиге. Биће то први евролигашки сусрет две београдске екипе у историји. Пре десет дана у 8. колу АдмиралБет АБА лиге вечити су одмерили снаге, а црвено-бели су… »
Ивановић проговорио о доласку Кампаца у звезду! Душко се насмејао: Волим ја Аргентинце, хоће да дође?

Ивановић проговорио о доласку Кампаца у звезду! Душко се насмејао: Волим ја Аргентинце, хоће да дође?

Мондо 07.12.2022
Трене црвено-белих причао је о потенцијалном доласку Кампаца. Трене црвено-белих причао је о потенцијалном доласку Кампаца. Факундо Кампацо у Црвеној звезди? Вест о којој страни медији пишу већ неко време и наводно је српски тим… »
Ивановић и Кампацо - Љубав постоји!

Ивановић и Кампацо - Љубав постоји!

Спортске.нет 07.12.2022
Тренер Црвене звезде Душко Ивановић огласио се поводом спекулација да би сјајни аргентински плејмејкер Факундо Кампацо могао да појача редове црвено-белих. Искусни стручњак нема никакву дилему о квалитетима Кампаца, а не крије… »
Вилдоза и Кампацо заједно у звезди? Лука добио питање о сународнику: "Ми смо пријатељи, али..."

Вилдоза и Кампацо заједно у звезди? Лука добио питање о сународнику: "Ми смо пријатељи, али..."

Мондо 07.12.2022
Лука Вилдоза је одговарао на разна питања пред евролигашки вечити дерби... Лука Вилдоза је одговарао на разна питања пред евролигашки вечити дерби... Лука Вилдоза и Факундо Кампацо заједно у Црвеној звезди? Хоће ли двојица… »
Ивановић о Кампацу: Много волим Аргентинце…

Ивановић о Кампацу: Много волим Аргентинце…

Спорт клуб 07.12.2022
Тренер Црвене звезде Душко Ивановић није био много речита када је у питању евентуални долазак Факунда Кампаца у клуб са Калемегдана. Искусни тренер је у каријери сарађивао са много аргентинских кошаркаша, пре свега у Басконији… »

Вести дана »