Повезане вести
Мушкарац изашао из кола цетињских таблица и напао милана кнежевића: Младић кога никад видео нисам почео је да ме вређа...…
Курир 07.12.2022
Један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић оценио је да је данашњи напад на њега политички мотивисан, пишу Новости. - У пратњи возача и члана обезбеђења дошао на аеродром да сачекам супругу која је допутовала из… »
Кнежевић: Напад политички мотивисан, не осећам се сигурно и носићу оружје
Нови магазин 07.12.2022
Један од лидера Демократског фронта (ДФ) и посланик у Скупштини Црне Горе Милан Кнежевић оценио је да је данашњи напад на њега политички мотивисан, саопштио да се не осећа безбедно и да ће од вечерас носити оружје. Кнежевић је… »
Реакције Кнежевића: Напад политички мотивисан, од вечерас носим оружје
Н1 Инфо 07.12.2022
Један од лидера Демократског фронта (ДФ) и посланик у Скупштини Црне Горе Милан Кнежевић оценио је да је напад на њега политички мотивисан, саопштио да се не осећа безбедно и да ће од вечерас носити оружје. Кнежевић је то… »
Кнежевић: Напад на мене политички мотивисан, нисам испровоцирао инцидент
Еуроневс 07.12.2022
Посланик и лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић, који је пријавио Управи полиције да је нападнут на подгоричком аеродрому и дао изјаву у Центру безбедности Подгорица, казао је да је данашњи напад на њега политички… »
Кнежевић тврди да је напад на њега био политички мотивисан: Седео сам у аутомобилу кад је пришао младић и почео да ме вређа…
Блиц 07.12.2022
Један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић казао је да је данашњи напад на њега политички мотивисан. Кнежевић је нападнут данас на подгоричком Аеродрому, након чега је у Центру безбедности Подгорица поднео пријаву… »
Огласио се Милан Кнежевић после напада на подгоричком аеродрому: Младића никада у животу нисам видео
Телеграф 07.12.2022
Кнежевић је нападнут данас на подгоричком Аеродрому, након чега је у Центру безбедности Подгорица поднео пријаву. Један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић казао је да је данашњи напад на њега политички мотивисан… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 49 минутајош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 21 минутајош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
НБС: НЕМА НЕСТАШИЦЕ ЕВРА, КАЗНЕ ЗА СВЕ КОЈИ ДИЖУ КУРС И ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ СИТУАЦИЈУ
Озон пре 1 сатјош 27 повезаних