Povezane vesti
Nemački izaslanik Zaracin: Priština zna da mora da se razgovara o ZSO
Politika 07.12.2022
BRISEL - Specijalni izaslanik Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Zaracin izjavio je danas u Briselu da Priština zna da mora da se razgovara o Zajednici srpskih opština (ZSO). ''ZSO je bila dogovorena u 2013. godini u Briselskom sporazumu i mislim da je to… »
Zaracin: ZSO dogovorena Briselskim sporazumom 2013. i Priština to ne može da ignoriše
Euronews 07.12.2022
Specijalni izaslanik Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Zaracin izjavio je danas u Briselu da Priština zna da mora da se razgovara o Zajednici srpskih opština (ZSO). ''ZSO je bila dogovorena u 2013. godini u Briselskom sporazumu i mislim da je to jasno i… »
Vesti dana »

Putin i Tramp u petak oči u oči: Da li će susret na Aljasci zaista biti istorijski i šta može doneti?
Kurir pre 2 minutajoš 26 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Crna Gora: U Gornjim Rogamima evakuisano nekoliko porodica; Srbija uputila "kamov" kao pomoć u gašenju požara
RTV pre 12 minutajoš 55 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 60 povezanih