Повезане вести

"Ако је бог рекао: Овако..." Јелена Зана искрено о одустајању од вантелесне оплодње: "Током анализа су открили да имам…

"Ако је бог рекао: Овако..." Јелена Зана искрено о одустајању од вантелесне оплодње: "Током анализа су открили да имам…

Блиц 07.12.2022
Јелена Живановић из групе Зана гошћа је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој искрено говори о томе да јој се не допада израз остварити се у улози мајке, али и који здравствени проблем има. Јелена, некада… »
(Видео) "она је била озбиљан психолог": Јелена Зана се присетила Марине Туцаковић и открила зашто су је сви звали мама

(Видео) "она је била озбиљан психолог": Јелена Зана се присетила Марине Туцаковић и открила зашто су је сви звали мама

Блиц 07.12.2022
Јелена Живановић и Зоран Жика Живановић чине групу Зана у коју је певачица ушла сасвим ненадано осам месеци пошто их је заједно са мамом гледала како наступају на "Месаму" када је изговорила реченицу: "Ови како су кренули, ја ћу… »
(Видео) "нећемо лећи у кревет а да смо посвађани": Јелена Зана о љубавној причи са Жиком и томе колико га је променила: "Ја…

(Видео) "нећемо лећи у кревет а да смо посвађани": Јелена Зана о љубавној причи са Жиком и томе колико га је променила: "Ја…

Блиц 07.12.2022
Јелена Живановић певачица из групе Зана и њен партнер Жика фронтмен исте групе заједно су дуги низ година, а 2008. су једно другом изговорили и судбоносно "да". О томе колико су њих двоје сродне душе Јелена је причала у емисији… »

Вести дана »