Повезане вести

Амерички произвођач електричних аутомобила Ривиан отворио технолошки центар у Београду

Амерички произвођач електричних аутомобила Ривиан отворио технолошки центар у Београду

Еуроневс 08.12.2022
Амерички произвођач електричних аутомобила Ривиан отворио је технолошки центар у Београду где ће ИТ стручњаци развијати софтвер за њихова возила. Први и једини модел овог теренског возила на електрични погон у Европи, налази се… »
Председник у седишту ривијана: Стар трек је стигао у Србију! Сео у ауто на струју од 835 коња па рекао: Ја сам научио на…

Председник у седишту ривијана: Стар трек је стигао у Србију! Сео у ауто на струју од 835 коња па рекао: Ја сам научио на…

Курир 08.12.2022
Ја сам сељак човек, ја сам научио на мењач, нашалио се председник пошто је накратко сео у ауто који га је поздравио са "Добро јутро, господине председниче" БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић данас је посетио… »
Данас сам први пут осетио како то изгледа бити Жан Лик Пикард: Председник Вучић после отварања Ривијана (видео)

Данас сам први пут осетио како то изгледа бити Жан Лик Пикард: Председник Вучић после отварања Ривијана (видео)

Курир 08.12.2022
Председник Републике Србије Александар Вучић данас је присуствовао свечаном отварању технолошког центра компаније Ривијан (Ривиан Тецх Центер). Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц) "Данас сам… »
Амерички произвођач електричних аутомобила отворио технолошки центар у Београду

Амерички произвођач електричних аутомобила отворио технолошки центар у Београду

Данас 08.12.2022
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас отварању технолошког центра америчке компаније „Ривијан“ у Београду и поручио да је Србија овим догађајем на иновативној мапи бљеснула пуним сјајем, на шта грађани треба… »
Компанија Ривијан за производњу е-возила отворила технолошки центар у Београду

Компанија Ривијан за производњу е-возила отворила технолошки центар у Београду

Политика 08.12.2022
Амерички произвођач електричних возила Ривијан свечано је данас отворио технолошки центар на Новом Београду, у присуству председника Србије Александра Вучић. Отварању присуствује и министарка науке Јелена Беговић, потпредседница… »
Ривиан отворио технолошки центар у Београду

Ривиан отворио технолошки центар у Београду

Бизнис.рс 08.12.2022
Амерички произвођач електричних аутомобила планира да запосли 200 инжењера. Амерички произвођач електричних аутомобила Ривиан отворио је данас технолошчки центар у Београду где ће бити запослено 200 инжењера, а виши… »
Ривијан отворио технолошки центар у Београду; Вучић: Најбољег из света смо довели у Србију

Ривијан отворио технолошки центар у Београду; Вучић: Најбољег из света смо довели у Србију

РТС 08.12.2022
Амерички произвођач електричних возила Ривијан свечано је отворио технолошки центар на Новом Београду, у присуству председника Србије Александра Вучића. Отварању присуствује и министарка науке Јелена Беговић, потпредседница… »
ФОТО Вучић: Ја сам сељак човек, научио на мењач, први пут сам осетио како је бити Жан Лик Пикард

ФОТО Вучић: Ја сам сељак човек, научио на мењач, први пут сам осетио како је бити Жан Лик Пикард

Радио 021 08.12.2022
Председник Александар Вучић изјавио је, на отварању технолошког центра америчког произвођача електричних возила Ривијан на Новом Београду, да су "Звездане стазе стигле у Србију". "Данас сам први пут осетио како то изгледа бити… »
Хил: Ривијан се уклапа у српски амбијент, буквално као бурек и јогурт

Хил: Ривијан се уклапа у српски амбијент, буквално као бурек и јогурт

Н1 Инфо 08.12.2022
Амерички произвођач електричних аутомобила Ривијан (Ривиан) отворио је технолошки центар у Београду где ће бити запослено 200 инжењера. Отварању технолошког центра присуствовао је председник Србије Александар Вучић који је… »
Вучић: Ривијан дошао у Србију, живим за такве ствари

Вучић: Ривијан дошао у Србију, живим за такве ствари

Вести онлине 08.12.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, на отварању технолошког центра америчког произвођача електричних возила Ривијан на Новом Београду, да је за нашу земљу веома значајно што је дошла једна таква компанија и да… »
Вучић: "Звездане стазе" стигле у Србију, најиновативнија компанија за е-возила Ривијан

Вучић: "Звездане стазе" стигле у Србију, најиновативнија компанија за е-возила Ривијан

Еуроневс 08.12.2022
Председник Александар Вучић изјавио је данас, на отварању технолошког центра америчког произвођача електричних возила Ривијан на Новом Београду, да су "звездане стазе" стигле у Србију с обзиром да је дошла једна од… »
Вучић: Звездане стазе стигле у Србију - Ривијан најиновативнија компанија за електронска возила

Вучић: Звездане стазе стигле у Србију - Ривијан најиновативнија компанија за електронска возила

Инсајдер 08.12.2022
Председник Александар Вучић изјавио је данас, на отварању технолошког центра америчког произвођача електричних возила Ривијан на Новом Београду, да су "звездане стазе" стигле у Србију с обзиром да је дошла једна од… »

Вести дана »